18.2 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialFarul vrea să smulgă trei puncte în Capitală

Farul vrea să smulgă trei puncte în Capitală

Gruparea constănţeană evoluează, azi, pe terenul ultimei clasate în ierarhia Ligii a II-a, Dinamo II Bucureşti.

 

În primele şase meciuri ale sezonului, Farul a obţinut doar două victorii. Ultimul succes s-a consemnat în etapa de acum două sâmbete, când marinarii au învins Dunărea Galaţi cu scorul de 1-0. Pentru echipa de pe litoral urmează posibilitatea de a lega două succese. Farul joacă, azi, de la ora 15.00, pe terenul celor de la Dinamo II. În ciuda faptului că joacă în deplasare, Farul va avea în faţă cea mai slabă echipă a seriei. Gruparea bucureşteană nu a acumulat nici un punct în primele şapte meciuri ale stagiunii. Mai mult, alb-roşii nu au reuşit să marcheze decât două goluri în schimb, au primit 15. În condiţiile acestea, chiar dacă nici echipa de pe litoral nu stă mai bine, ar fi totuşi o surpriză ca marinarii să nu se impună.

Problema cea mare a constănţenilor este aceea că tehnicianul Alin Artimon este suspendat pentru evenimentele de la ultimul meci de pe propriul teren când a avut ceva de împărţit cu arbitrul. Antrenorul Farului a primit o suspendare record de 9 runde şi a fost amendat cu 9.000 de lei. Artimon speră ca pedeapsa să îi fie redusă, la recurs.

„Suspendarea pe care am primit-o este enervant de exagerată. I-am spus arbitrului de rezervă că îşi bat joc de cele 30 de miliarde de lei vechi pe care îi investeşte pe an patronul Farului. Recunosc, i-am spus ceva şi de mamă. Însă de aici şi până la a-l brusca, cum a scris în raport, e distanţă mare. Am primit într-o lună amenzi de 90 de milioane. Precedenta suspendare mi-o asum. Acum însă imaginea mea suferă, că stau atâta timp în tribună, iar relaţia cu patronatul se deteriorează. Ei nu au adus un antrenor care să nu conducă echipa de pe bancă. Îmi este afectat dreptul la muncă. În funcţie de ce va hotărî Comisia, îmi rezerv dreptul de a-l da în judecată pe asistent”, a declarat Artimon.

La precedentul joc disputat de Farul cu Artimon în tribună, echipa de pe litoral a dispus de Delta Tulcea cu scorul de 3-0. Constănţenii vor să repete performanţa şi în meciul de azi cu Dinamo, programat să înceapă la ora 15.00.  

Săgeata întâlneşte echipa CS Otopeni

 Echipa năvodăreană Săgeata a pierdut, etapa trecută, primul meci în actualul sezon. Formaţia antrenată de Aurel Şunda a cedat în faţa liderului Sportul Studenţesc, scor 1-4. Săgeata are, azi, un alt meci greu, în compania celor de la CS Otopeni. Cele două echipe sunt vecine de clasament, năvodărenii fiind pe locul 5, în timp ce Otopeni se află un loc mai sus, cu 4 puncte în plus faţă de Săgeata. Meciul dintre Săgeata şi CS Otopeni se joacă azi, de la ora 15.00.

 

Cele mai citite

Valea Oltului, închisă din nou în reprize

Tronsoanele vizate sunt între Râmnicu Vâlcea și Sibiu, pe DN7 Trei tronsoane vor fi afectate de lucrări de stabilizare a versanților și de îndepărtare a...

Valea Oltului, închisă din nou în reprize

Tronsoanele vizate sunt între Râmnicu Vâlcea și Sibiu, pe DN7 Trei tronsoane vor fi afectate de lucrări de stabilizare a versanților și de îndepărtare a...

Inundațiile din 1970, o catastrofă care a marcat o generație. Iată ce scria România Liberă acum peste 50 de ani

Anul în care râurile au devenit oceane în România, a schimbat fața multor zone Inundațiile din 1970 au fost unul dintre cele mai devastatoare evenimente...
Ultima oră
Pe aceeași temă