20.8 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialFarul, nici o şansă în faţa Sportului

Farul, nici o şansă în faţa Sportului

Constănţenii au fost învinşi în prima rundă a stagiunii de o echipă care şi-a reluat pregătirile cu o săptămână înaintea debutului de campionat.

 

„Studenţii” au pus pe tavă adevărata faţă a Farului încă din runda inaugurală. S-au impus cu 2-0 în faţa unei echipe constănţene care a vrut, dar nu a putut. Rezultatul final chiar nu reflectă situaţia din teren, bucureştenii fiind mult peste marinari, la toate capitolele.

Cu o echipă nouă, dar având în componenţă destui jucători -care au avut de spus un cuvânt în eşalonul secund, Farul nu a pus probleme unei formaţii -care s-a reunit în urmă cu o săptămână. Acest lucru demonstrează faptul că echipa de pe litoral are de tras pentru a realiza ceva în actualul sezon. Lipsa de -omogenitate, tactica total greşită şi lipsa de pregătire a unor jucători fac ca rezultatul înregistrat la Constanţa să fie însă unul cât se poate de normal.

Sportul nu a trebuit să muncească prea mult pentru a se impune. A marcat câte o dată pe repriză şi s-a rezumat la un joc de posesie. Primul gol a venit din gheata lui Novac, servit excelent în centrul careului, după ce defensiva gazdelor a greşit decisiv. Scorul final a fost stabilit în urma unui penalty transformat de Ginga şi acordat de central după un fault la V. Lazăr, cel care pasase decisiv şi la prima reuşită.

Aşadar, cele trei puncte merg în Regie, în timp ce Farul îşi -face probleme după primele 90 de minute ale sezonului. De partea cealaltă, Sportul, chiar dacă nu ştie dacă să lupte la promovare sau nu, a demonstrat încă din prima partidă a stagiunii că poate arbitra accederea în eşalonul de elită al fotbalului românesc. La finalul partidei din prima rundă a stagiunii, tehnicianul marinarilor a spus: „Din păcate, am început cu stângul. Am întâlnit o echipă bine organizată, ne-au bătut la posesie şi am pierdut pe două greşeli personale. Îmi cer scuze suporterilor, am pierdut o bătălie, războiul nu s-a terminat. Sperăm să învăţăm din greşelile făcute şi să ne revenim cât mai repede. Acestea au fost soluţiile pentru meciul de astăzi. Îmi asum tot ce s-a întâmplat”.

Săgeata s-a impus

A doua echipă a judeţului -angrenată în eşalonul secund la fotbal, Săgeata Năvodari, a reuşit să se impună în prima dispută stagională. Elevii lui Aurel Şunda au plecat cu toate cele trei puncte din fieful celor de la Dinamo II. Succesula  fost conturat în prima repriză prin -reuşitele semnate de -Ţigoianu şi Apostol, care a punctat de -două ori. Un succes care -confirmă intenţiile -năvodărenilor de a ajunge, la finalul -sezonului, în Liga I.

1 şut pe poartă a avut Farul pe întreaga durată a partidei cu Sportul.

Cele mai citite

România se confruntă cu o scădere demografică accentuată: Populația a scăzut cu peste 18% în ultimele trei decenii

În ultimii 30 de ani, România a înregistrat o scădere semnificativă a populației, estimările indicând o diminuare cu 20% a numărului de locuitori în...

Valea Oltului, închisă din nou în reprize

Tronsoanele vizate sunt între Râmnicu Vâlcea și Sibiu, pe DN7 Trei tronsoane vor fi afectate de lucrări de stabilizare a versanților și de îndepărtare a...

Guvernul italian analizează posibilitatea de a introduce castrarea chimică pentru violatori

Guvernul condus de Giorgia Meloni analizează posibilitatea de a introduce castrarea chimică pentru persoanele condamnate pentru violențe sexuale, după ce Partidul Liga, de extremă...
Ultima oră
Pe aceeași temă