14.7 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialTecău are drum liber către finală

Tecău are drum liber către finală

Jucătorului de tenis din Constanţa Horia Tecău îi prieşte turneul de la ‘s-Hertogenbosch, Olanda. Acesta a reuşit să se impună în urmă cu doi ani pe iarba olandeză, iar în 2011 a cedat în ultimul act.

 

De fiecare dată a jucat alături de suedezul Robert Lindstedt. Cei doi sunt la un pas de finală şi anul acesta.

Calificat în semifinale, dublul româno-suedez are, teoretic, o misiune uşoară, favoriţii principali urmând a juca împotriva unui dublu care a primit o invitaţie la turneul intitulat UNICEF Open.

Pentru un loc în ultimul act al întrecerii dotate cu premii totale în valoare de 450.000 de euro, Tecău şi Lindstedt vor juca împotriva dublului format din suedezul Johan Brunstrom şi germanul Philipp Marx.

Accesul în semifinale a fost obţinut după ce, în sferturi, Tecău şi Lindstedt au trecut de dublul Alex Bogomolov Jr. (Rusia)/James Cerretani (SUA). Victoria lui Tecău a venit în urma a două seturi, primul adjudecat cu scorul de 6-3, iar al doilea la tie-break, scor 7-6 (4).

Pentru dublul româno-suedez, turneul din Olanda este ultimul înaintea celui de la Wimbledon.

Finalişti la ultimele două ediţii ale întrecerii de pe iarba de la All England Club, Tecău şi Lindstedt speră ca de această dată să nu se mai împiedice şi să ridice trofeul turneului de Mare Şlem deasupra capului.

Cele mai citite

S-a dat ordin de evacuare pentru 1200 de persoane vulnerabile

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgență a decis evacuarea celor care locuiesc pe albia râurilor şi în zonele cu potenţial de risc la inundaţii Este...

Coreea de Nord critică ajutorul militar american acordat Ucrainei, considerându-l „o greșeală incredibilă”

Phenianul a denunțat ferm sprijinul militar de 8 miliarde de dolari anunțat de SUA pentru Ucraina, acuzând Washingtonul că escaladează tensiunile cu Rusia, o...

Șapte mașini lovite de o șoferiță pe o stradă din municipiul Focșani

O șoferiță din Vrancea a lovit șapte autoturisme parcate regulamentar pe o stradă din municipiul Focșani. „La data de 28.09.2024, în jurul orei 15.20, o...
Ultima oră
Pe aceeași temă