3 C
București
sâmbătă, 23 noiembrie 2024
AcasăInternaționalMasterChef. Florin Dumitrescu: Shaorma nu este nocivă, are doar o reputaţie proastă

MasterChef. Florin Dumitrescu: Shaorma nu este nocivă, are doar o reputaţie proastă

Florin Dumitrescu, cel mai tânăr bucătar de la MasterChef, consideră că shaorma normală nu este nocivă, însă shaorma „cu de toate” este nocivă.

„Shaorma nu este nocivă, are doar o reputaţie proastă, dar nu este nocivă! Ce poate fi nociv la câteva legume, carne de pui condimentată şi friptă, o lipie caldă şi maioneză?

Shaorma cu de toate, da, este nocivă. Cartofii prăjiţi cu carne şi lipie pot dăuna, consumaţi în cantităţi mari.

Nu ştiu cât de bine se pricep românii la făcut shaorma, dar sigur sunt buni consumatori. Îi înţeleg, de altfel. Nu prea ai ce altceva să mănânci la 4 dimineaţa, când ieşi din club şi te duci spre casă.

Fast-Food-ul are şi partea lui bună totuşi, rapiditatea cu care îţi este servită mâncarea şi gustul standardizat, care se găseşte oriunde.

Singurul lucru pe care îl condamn, cel mai grav de altfel, este provenienţa ingredientelor şi semi-preparatele congelate! Cel mai bun lucru şi sănătos de băut, după fiecare masă, este apa!” a declarat Florin Dumitrescu pe pagina oficială a emisiunii masterchef.protv.ro.

Show-ul MasterChef se difuzează marţi de la ora 20.30, la Pro TV.

Razvan Voiculescu
Razvan Voiculescu
Razvan Voiculescu, redactor Rl online
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă