18.2 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSportIoan Mang, noua propunere pentru Educaţie, pe lista neagră a politicienilor care...

Ioan Mang, noua propunere pentru Educaţie, pe lista neagră a politicienilor care fac afaceri cu statul

Ioan Mang, noua propunere a USL pentru portofoliul Ministerului Educaţiei, a fost inclus anul trecut pe „Lista neagră a senatorilor care fac afaceri cu statul” realizată de Alianţa pentru o Românie Curată.

„Deţine acţiuni direct sau prin intermediul soţiei şi al fiului său la trei companii: SC DEC SRL Oradea, SC Tipografia GrafX SRL Oradea, SC Key Ticket Solutions SRL.

Potrivit declaraţiei de interese, SC DEC SRL Oradea (produse software, licenţe antivirus, comercializare calculatoare) a încheiat în 2010 şi 2011 contracte cu Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Bihor, Primăria Oradea, Primăria oraşului Ştei, Curtea de Apel Oradea, OTL RA (transport local Oradea), în valoare de 45.000 lei.

Key Ticket Solutions SRL (furnizare echipamente IT), unde asociat este fiul senatorului, Ioan Alexandru Mang, a primit trei contracte de la Primăria oraşului Ştei, Universitatea Politehnică Timişoara şi Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea, cu o valoare cumulată de aproape 100.000 lei.

De asemenea, Tipografia GrafX SRL Oradea a încheiat contracte cu Primăria oraşului Ştei şi Curtea de Apel Oradea, pentru 28.000 lei.” (sursa: www.romaniacurata.ro)

 

 

Cele mai citite

Inundațiile din 1970, o catastrofă care a marcat o generație. Iată ce scria România Liberă acum peste 50 de ani

Anul în care râurile au devenit oceane în România, a schimbat fața multor zone Inundațiile din 1970 au fost unul dintre cele mai devastatoare evenimente...

Piața imobiliară din România, blocată într-o perioadă de stagnare: vânzările încetinesc, dar prețurile rămân ridicate

Piața imobiliară din România se confruntă cu o încetinire semnificativă, în contextul în care vânzările de apartamente scad, iar prețurile continuă să rămână la...

Șapte mașini lovite de o șoferiță pe o stradă din municipiul Focșani

O șoferiță din Vrancea a lovit șapte autoturisme parcate regulamentar pe o stradă din municipiul Focșani. „La data de 28.09.2024, în jurul orei 15.20, o...
Ultima oră
Pe aceeași temă