20 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăSpecialDominique Strauss-Kahn s-a întors în Franţa

Dominique Strauss-Kahn s-a întors în Franţa

Fostul şef al FMI, Dominique Strauss-Kahn, a ajuns duminică dimineaţă în Franţa, după ce luna trecută a fost exonerat la New York de acuzaţiile de agresiune sexuală, informează NewsIn.

Un avion al Air France provenind de la New York, la bordul căruia se afla Dominique Strauss-Kahn, a aterizat în jurul orei locale 7.05 (8.05 ora României) pe aeroportul parizian Roissy.

Un judecător din New York a închis la sfârşitul lunii august cazul de agresiune sexuală împotriva fostului director FMI Dominique Strauss-Kahn, după ce procurorii au pus sub semnul întrebării credibilitatea presupusei victime, camerista Nafissatou Diallo.

După această decizie, DSK este liber, dar este vizat în continuare de o procedură civilă lansată de Diallo luna trecută.

Acuzaţiile au început să fie puse sub semnul întrebării după ce credibilitatea cameristei a început să nu mai fie solidă, ceea ce a făcut ca fostul şef FMI să fie eliberat din arest în iulie.

Într-o scrisoare trimisă avocaţilor lui DSK, procurorii au spus că presupusa victimă a minţit despre trecutul ei în cererea de azil în SUA şi despre ce s-a întâmplat imediat după presupusul atac din hotel.

Cele mai citite

60 de „supraviețuitoare” îl acuză pe fostul șef al Harrods, Al-Fayed, de abuz sexual: avocați.

Aproximativ 60 de femei au ieșit acum în față pentru a susține că au fost abuzate sexual de fostul proprietar al magazinului Harrods, Mohamed...

Eco-activiști condamnați la închisoare pentru că au aruncat supă pe tabloul „Floarea-soarelui” de Van Gogh.

Un judecător din Marea Britanie a condamnat vineri la închisoare doi activiști pentru climă, care au aruncat supă pe tabloul „Floarea-soarelui” de Vincent van...

România, tot mai aproape de eliminarea vizelor pentru SUA: rata de respingere a cererilor de viză scade sub 3%

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat recent că România a atins un prag esențial pentru admiterea în programul Visa Waiver al Statelor Unite, subliniind că...
Ultima oră
Pe aceeași temă