15.6 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSportCristian Preda: "Oprescu joacă rolul fetei un pic însărcinate"

Cristian Preda: „Oprescu joacă rolul fetei un pic însărcinate”

Eurodeputatul PDL Cristian Preda scrie pe blogul propriu că Sorin Oprescu intenţionează să servească o nouă „comedie” bucureştenilor, la alegerile de anul viitor. „Oprescu joacă rolul fetei un pic însărcinate”, a apreciat Cristian Preda, care îşi anunţase joi intenţia de a candida împotriva lui Sorin Oprescu în 2012, informează Mediafax.

„Sorin Oprescu a definit ieri seară (vineri, n.r.) formula candidaturii sale de la anul: independent sub sigla USL. Formula e înrudită cu una mult mai celebră: doctorul a ajuns să joace rolul fetei „un pic însărcinate”. E, totuşi, un progres. În 2008, actualul primar a jucat comedia independenţei făcându-şi campanie cu ajutorul pesediştilor care nu susţineau candidatura lui Cristian Diaconescu”, notează pedelistul Cristian Preda.

„Acum, în schimbul „noii independenţe”, el le dă o mână de ajutor fricoşilor din USL care nu au niciun candidat pentru Bucureşti. Va merge urciorul de două ori la apă?”, se întreabă Preda.

Actualul edil-şef al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat vineri, la Realitatea TV, că în 2012 va candida pentru un nou mandat de primar general ca independent, dar cu sprijinul Uniunii Social-Democrate (USL).

„Nu am aceeaşi biochimie cu PDL. Merg în calitate de independent, ceea ce sunt de trei ani şi ceva, cu sprijinul USL-ului. Speculaţiile – unde să aşez sigla, pe spate, pe piept, pe mână, pe nu ştiu ce – rămân pure speculaţii”, a spus Oprescu.

Actualul primar general a mai spus despre candidatura sub sigla USL că „va fi un parteneriat pe programul pe care am să-l prezint bucureştenilor, unde dânşii vin cu adaosurile lor”.

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat, joi seară, la B1 TV, că doreşte să candideze la Primăria Capitalei, în 2012.

„Nu am niciun fel de oprelişte, nu fac din asta un scop în sine, pentru că eu am un mandat la Parlamentul European pe care vreau să-l duc la bun sfârşit în condiţiile de până acum, relativ bune zic eu. Dar mă interesează această competiţie şi, în momentul în care se va stabili formatul competiţiei interne de la Bucureşti, voi intra în această dispută internă şi, dacă voi avea susţinerea PDL, voi candida împotriva lui Oprescu”, a subliniat Cristian Preda.

Până acum, Theodor Paleologu şi Silviu Prigoană şi-au anunţat intrarea în competiţia internă din PDL pentru desemnarea candidatului la Primăria Capitalei.

Cele mai citite

A intrat cu o armă în sediul AUR din Drobeta Turnu Severin. Bărbatul a fost reținut

Un bărbat a intrat cu pistolul în sediul AUR din Drobeta Turnu Severin, acesta fiind reținut ulterior de polițiști. Individul a pus arma pe...

Inundațiile din 1970, o catastrofă care a marcat o generație. Iată ce scria România Liberă acum peste 50 de ani

Anul în care râurile au devenit oceane în România, a schimbat fața multor zone Inundațiile din 1970 au fost unul dintre cele mai devastatoare evenimente...

Nevada va implementa un sistem de inteligență artificială pentru evaluarea solicitărilor de ajutor de șomaj

Oficialii din statul american Nevada au anunțat planurile de a introduce un sistem de inteligență artificială (A.I.) pentru a evalua cererile de ajutor de...
Ultima oră
Pe aceeași temă