17.8 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialSăgetător 2 - 9 septembrie

Săgetător 2 – 9 septembrie

Oricat de eleganti, sofisticati, stralucitori ar arata Sagetatorii, ei sunt persoane muncitoare, serioase, dedicate locului de munca, profesiei, familiei, copiilor. Si in acest weekend ei sunt marcati de aceasta trasatura. Oriunde v-ar prinde aceste zile, acasa, la o petrecere, plimbare sau cu familia ori partenerul, gandurile dvs. zboara spre ce ar trebui sa faceti pentru a va achita de obligatiile pe care le aveti fata de fiecare.

Pe de alta parte, de data aceasta o anume situatie va obliga in plus spre o stare de gandire profunda pentru a lua rapid o decizie. Sunteti pusi in mod neasteptat sa luati o hotarare care va priveste personal, este vorba de alegere pe care trebuie sa o faceti, nu de altceva, dar sa nu va para rau mai tarziu ca nu ati valorificat o oportunitate atunci cand trebuia.

Pe luni, marti sunteti adevarate stele in anturajul in care evoluati, si toata lumea se astepta ca sa rezolvati cu brio orice vi se cere sau va puneti in minte, ceea ce se si intampla, castigand un bonus, dar si inimile unor persoane care dvs. nu va sunt chiar indiferente. Pe miercuri dvs. va remarcati prin felul unic de a rezolva situatiile. Pe cand unii se indreapta spre caile cele mai usoare, dvs. va documentati, cititi, contactati persoane avizate, si gasiti solutii originale care uimesc asistenta, in acelasi timp gandirea dvs. evolueaza exponential.

Relatia cu partenerul are ceva aparte fata de toata lumea. De altfel daca nu ar fi asa nici nu v-ar satisface relatia, deci indiferent de ceea ce spune lumea, dar mai ales familia, dvs. stiti bine ceea ce vi se potriveste si pe aceasta cale va construiti fericirea. De altfel, in aceasta saptamana relatiile dvs. romantice sunt exceptionale, va simtiti iubiti, apreciati, protejati si doar asta conteaza. Referitor la bani – apare un mic conflict cu familia pe aceasta tema, iar sanatatea este usor marcata de variatiile de temperatura.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă