21.1 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSportBoc îi răspunde Ralucăi Turcan: La votul pentru vicepreşedinţi, a contat ce...

Boc îi răspunde Ralucăi Turcan: La votul pentru vicepreşedinţi, a contat ce au decis oamenii în cabinele de vot

Preşedintele PDL a răspuns acuzaţiilor Ralucăi Turcan privind coordonarea politică a votului pentru vicepreşedinţii formaţiunii, că la alegeri a contat ceea ce au decis democrat-liberalii în cabina de vot, relatează Mediafax.

„Dumneavoastră aţi fost aici, aţi fost în direct cu camerele. Aţi văzut că au fost sute de păreri, tot felul de încercări de a face lobby, cum e şi firesc, între contracandidaţi. Până la urmă, ce au decis oamenii în cabina de vot, acolo cu conştiinţa proprie, asta a contat”, a precizat Emil Boc, răspunzând unei întrebări referitoare la declaraţiile Ralucăi Turcan care acuza un vot politic.

El a adăugat că a discutat cu Raluca Turcan şi nu avea niciun fel de probleme.

Emil Boc a mai spus că şi Theodor Paleologu şi Teodor Baconschi şi Monica Macovei au fost aleşi pentru că cei din PDL au apreciat că aceştia trebuie să fie în BPN.

„Asta a fost decizia Congresului şi trebuie să o respectăm ca atare indiferent de ce loby şi-au făcut unii sau alţii”, a adăugat Boc.

Deputatul PDL Raluca Turcan a renunţat la candidatura pentru secretar executiv al partidului, după ce nu a obţinut suficiente voturi pentru a obţine un post de vicepreşedinte.

Ea a argumentat retragerea din cursă prin faptul că alegerile pentru funcţiile de conducere au fost „coordonate politic” de către preşedintele PDL, Emil Boc.

 

Cele mai citite

Piața imobiliară din România, blocată într-o perioadă de stagnare: vânzările încetinesc, dar prețurile rămân ridicate

Piața imobiliară din România se confruntă cu o încetinire semnificativă, în contextul în care vânzările de apartamente scad, iar prețurile continuă să rămână la...

Companiile de stat din România au înregistrat o scădere semnificativă a profiturilor în prima jumătate a anului

Companiile de stat din România, aproximativ 200 de firme majore controlate de Guvern, au raportat un rezultat brut de 7,92 miliarde lei în primele...

Creșterea cererii pentru vacanțe exotice în rândul turiștilor români. Destinațiile aflate în topul preferințelor

Thailanda, Zanzibar, Maldive și Republica Dominicană devin din ce în ce mai populare în rândul turiștilor români, având în vedere că cererea pentru vacanțe...
Ultima oră
Pe aceeași temă