18.1 C
București
joi, 26 septembrie 2024
AcasăSportBlaga: Boc este huiduit din cauza măsurilor dure pe care le-a luat...

Blaga: Boc este huiduit din cauza măsurilor dure pe care le-a luat Executivul

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a explicat că oamenii nu percep tocmai plăcut măsurile dure luate de guvernanţi, ca răspuns la  întrebarea cum comentează huiduielile la adresa premierului Boc, relatează Agerpres.

”Uneori, când eşti obligat să iei măsuri foarte dure, cetăţenii le pot percepe şi le percep nu tocmai plăcut, dar ele sunt extrem de utile”, a spus Blaga.

Secretarul general al PDL a fost întrebat cum comentează faptul că primul-ministru se deplasează cu maşinile de la Guvern la întâlnirile de partid în care îşi prezintă moţiunea cu care candidează la şefia partidului.

”Eu l-am văzut pe premier în permanenţă şi la alte obiective (…). Nu vreau să îi iau apărarea, dar până la urmă e premierul României, are anumite obligaţii şi faţă de sistemul de protecţie şi pază”, a fost răspunsul lui Blaga.

Secretarul general al PDL a susţinut că nu va fi nici o ruptură în PDL provocată de alegerile pentru şefia partidului.

”Nu a fost şi nu va fi nici o ruptură în partid, pentru că, aşa cum au fost şi aici discuţiile, au fost peste tot, discuţii între noi şi e bine că sunt trei proiecte politice. Adversarii noştri sunt pe partea cealaltă, PSD şi PNL. Cu ei avem noi probleme în anul electoral care urmează şi care va fi extrem de dificil”, a afirmat Vasile Blaga.

Despre şansele pe care le are la şefia PDL, Blaga a declarat: ”Mari, altfel n-aş fi candidat”.

 

Cele mai citite

Rareș Bogdan avertizează asupra unui dezastru economic cauzat de politica PSD și a lui Marcel Ciolacu

Rareş Bogdan a lansat miercuri seară un atac la adresa premierului Marcel Ciolacu și a liderilor PSD pe care îi acuză de faptul că...

Israelul a lovit „peste 2.000 de ţinte teroriste” ale grupării Hezbollah în Liban

Armata israeliană a declarat miercuri seara că a lovit "peste 2.000 de ţinte teroriste" ale grupării Hezbollah în Liban în ultimele trei zile, în...

De ce Donald Trump vrea să amenințe Iranul cu „distrugerea”

Donald Trump a declarat miercuri că ar trebui să ameninţe Iranul cu "distrugerea" dacă această ţară ar ataca un candidat la alegerile americane, declaraţie...
Ultima oră
Pe aceeași temă