14.7 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialCum şi-a luat Mondial carnetul: "Am mituit, dar nu mai ştiu pe...

Cum şi-a luat Mondial carnetul: „Am mituit, dar nu mai ştiu pe cine”

Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt a deschis, marţi, un dosar în care efectuează cercetări referitoare la obţinerea permisului de conducere de către interlopul Bercea Mondial, potrivit Realitatea.net.

Bercea Mondial a obţinut permisul de conducere în anul 1990, la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Olt. Potrivit legislaţiei din România, o persoană care nu ştie carte nu poate obţine permis de conducere. Adus la Parchet pentru a da declaraţii în dosarul în care este cercetat pentru tentativă de omor, Bercea i-a spus procurorului de caz că nu ştie să scrie.

În acel moment, procurorul Eugen Iacobescu l-a întrebat cum a obţinut atunci permis de conducere. Potrivit unor surse judiciare, Bercea ar fi răspuns simplu: „Am mituit„.

Întrebat cui a dat mită, interlopul a declarat nonşalant că nu îşi aminteşte cui anume. E drept, au trecut 21 de ani de atunci.

Dosarul deschis acum de procurori are foarte puţine şanse de reuşită şi aceasta pentru că faptele de dare şi, respectiv, luare de mită s-au prescris.

Cele mai citite

Autoritățile din Capitală și Ilfov declară că sunt pregătite să intervină, dacă vor exista situații de urgență

La nivelul tuturor sectoarelor, au fost activate echipele de intervenție în regim de permanență, cu utilaje și materiale În Sectorul 6, primăria a cerut reprezentaților...

Inundațiile din 1970, o catastrofă care a marcat o generație. Iată ce scria România Liberă acum peste 50 de ani

Anul în care râurile au devenit oceane în România, a schimbat fața multor zone Inundațiile din 1970 au fost unul dintre cele mai devastatoare evenimente...

Nevada va implementa un sistem de inteligență artificială pentru evaluarea solicitărilor de ajutor de șomaj

Oficialii din statul american Nevada au anunțat planurile de a introduce un sistem de inteligență artificială (A.I.) pentru a evalua cererile de ajutor de...
Ultima oră
Pe aceeași temă