30.7 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăSpecialHerbie Hancock, concert în premieră în România

Herbie Hancock, concert în premieră în România

Artistul Herbie Hancock va concerta în premieră în România pe 29 octombrie 2010, la Sala Palatului, publicul având ocazia să îl asculte live pe unul dintre cei mai importanţi reprezentanţi ai jazzului modern internaţional.

Maestrul a pregătit pentru publicul român un spectacol impresionant, iar repertoriul va include piese de pe cel mai recent album al cântăreţului intitulat „The Imagine Jazz Project”.

Pe şcena de la Bucureşti, Herbie Hancock va fi însoţit de band-ul sau – chitaristul Lionel Loueke, bassistul James Genus, toboşarul Trevor Lawrence Jr., interpreta Kristina Train şi nu in ultimul rând, Greg Phillinganes, la clape.

Herbie Hancock este unul dintre cei mai premiaţi muzicieni din istorie, palmaresul său reunind 50 de albume proprii, peste 20 de milioane de copii vândute, 12 premii Grammy, un premiu Oscar pentru coloana sonoră a filmului „Round Midnight”, precum şi alte peste 25 de distincţii printre care Ordinul Artelor şi Literelor în grad de Ofiter, oferit la Paris, în 1985, şi premiul pentru „Artistul Anului”, oferit de fundaţia Harvard în anul 2008.

Hancock a avut colaborări de succes cu Miles Davis, Joni Mitchell, Stevie Wonder, Sting, Annie Lennox, Christina Aguilera, Carlos Santana, Norah Jones sau Leonard Cohen.

Concertul lui Herbie Hancock face parte din seria evenimentelor Fusion Nights prezentate de Stella Artois care vor avea loc în această toamnă în Bucureşti.

Biletele sunt în continuare disponibile în reţeaua magazinelor Diverta, în Librăria Mihai Eminescu, la magazinul Muzica şi la Sala Palatului, de aici putând fi achiziţionate inclusiv în seara evenimentului, la următoarele categorii de preţ, în funcţie de poziţia faţă de scenă: 80, 120, 160, 200, 240 lei. Accesul la spectacol se face începând cu ora 19:00.

Cele mai citite

Europa League: FCSB victorie spectaculoasă cu FC RFS 4-1

FCSB a învins echipa letonă RFS cu scorul de 4-1 (2-1), joi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în prima etapă din noul format...

Alertă RO-Alert emisă în nordul județului Tulcea din cauza unor drone detectate la granița cu Ucraina

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a transmis în noaptea de joi spre vineri un mesaj de avertizare RO-Alert pentru locuitorii din zona...

Atenție șoferi: Obligația de a schimba cauciucurile de vară cu cele de iarnă odată cu scăderea temperaturilor și apariția zăpezii

Odată cu răcirea vremii și apariția zăpezii, poleiului sau a gheții, șoferii sunt avertizați că trebuie să își echipeze autovehiculele cu anvelope de iarnă,...
Ultima oră
Pe aceeași temă