17.6 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialLider de sindicat amenintat cu moartea

Lider de sindicat amenintat cu moartea

Liderul Minerilor din Valea Jiului a depus o plangere la politie, dupa ce a primit mai multe amenintari, inclusiv cu moartea. El spune ca se teme pentru viata sa si a familiei lui si e convins ca in spatele atacurilor stau reprezentantii PSD Lupeni carora le-a stricat planurile.

"Imi este teama. N-am spus-o prima data, este a n-a oara cand v-o spun si dvs., am spus-o si in mai multe locatii (n.r. – substantiv care inseamna chirie, dar care, gresit este folosit pentru a desemna «locuri») din Valea Jiului si nu numai, pentru ca acesti oameni nu se dau in laturi de la nimic si daca a fost atacata familia mea, sigur nu se vor opri. Eu sper ca organele de politie si cele care sunt si au surse de informare sa fie foarte atente la chestiunea aceasta", a declarat Zoltan Lacatas, presedintele LSMVJ.

 

Liderul minerilor din Valea Jiului este convins ca in spatele amenintarilor primite se afla reprezentantii PSD Lupeni si primarul localitatii, carora le-a incurcat planurile, dupa ce a solicitat ministrului Economiei schimbarea directorului general numit la propunerea social, democratilor lupeneni. Cei acuzati neaga acuzele aduse si spun ca nu stiu absolut nimic despre amenintari. Politistii din Petrosani au inregistrat plangerea si au inceput cercetarile in acest caz.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă