17.9 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăSpecialBani europeni pentru Spitalul "Sf. Ioan" din Galati

Bani europeni pentru Spitalul „Sf. Ioan” din Galati

Ambulatoriul spitalului Clinic de Urgenta pentru copii "Sf. Ioan" din Galati va fi modernizat si echipat printr-un proiect finantat in cadrul Programului Operational Regional (POR) 2007-2013, a anuntat, ieri, primarul municipiului, Dumitru Nicolae. Edilul a spus ca prin semnarea contractului de finantare intre Consiliul Local Galati si Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei spitalul va primi peste 14 milioane lei, dintre care peste 11 milioane nerambursabile, pentru modernizarea si echiparea cabinetelor medicale de specialitate, laboratorului de radiologie, laboratorului de analize medicale, laboratorului de recuperare, medicina fizica si balneologie, modernizarea utilitatilor generale si crearea facilitatilor de acces pentru persoanele cu dizabilitati.

 

Nicolae a spus ca proiectul din cadrul POR va imbunatati substantial calitatea infrastructurii serviciilor medicale, in conditiile in care Spitalul Clinic de Urgenta pentru copii "Sf. Ioan" din Galati, impreuna cu ambulatoriul integrat, este singurul din Regiunea sud-est cu specific pediatric, asigurand asistenta medicala de specialitate pentru aproximativ 124.000 de potentiali pacienti cu varste intre 0 si 18 ani.

Cele mai citite

Europa League: FCSB victorie spectaculoasă cu FC RFS 4-1

FCSB a învins echipa letonă RFS cu scorul de 4-1 (2-1), joi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în prima etapă din noul format...
Ultima oră
Pe aceeași temă