13.9 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecial4 zboruri saptamanale directe Bucuresti-New York

4 zboruri saptamanale directe Bucuresti-New York

Compania americana Delta Airlines a lansat, incepand cu data de 6 iunie, patru zboruri saptamanale dus-intors pe relatia Bucuresti – New York, fara escala. Prima cursa a sosit miercuri de la New York avand un grad de incarcare de peste 80 la suta, informeaza Rompres. "Este o cursa care ne intareste pozitia ca transportator peste Atlantic. Pentru inceput vom oferi preturi promotionale de 527 de euro pe bilet dus-intors", a declarat directorul operational al companiei americane, Loren Neuenschwander. Ambasadorul Statelor Unite ale Americii, Nicholas Taubman, a spus ca lansarea cursei este o oportunitate pentru Delta, in contextul cresterii numarului de americani care aleg Romania ca destinatie turistica.
"Sunteti o tara cu o economie in crestere, o forta de munca pregatita, membru al UE si NATO si aveti relatii bune cu Statele Unite. Cred ca Delta trebuia sa profite de toate aceste avantaje", a explicat Taubman, relateaza Rompres.
Delta va opera la Bucuresti cu o aeronava Boeing 767-300ER, cu o capacitate de pana la 214 locuri, dintre care 36 la Business Class.
Cursa de la Bucuresti va pleca la ora 13,55 timp de patru ori pe saptamana si va ajunge la New York la 17,30. De la New York cursa pleaca la 19,05 si aterizeaza la Bucuresti la 12,05.
'Acasta cursa ofera o economie de timp de pana la 4,56 ore pentru pasagerii romani si nu numai, care zburau spre New York, cu escala', a explicat Neuenschwander.
Pasagerii vor putea astfel beneficia de circa 40 de destinatii acoperite de Delta de pe Aeroportul John Fitzgerald Kennedy, Delta fiind compania cu cele mai multe destinatii acoperite.

Cele mai citite

Cum ar putea arăta noua conducere a BNR. Votul urmează să aibă loc marți

Procesul de selecție pentru noua conducere a Băncii Naționale a României (BNR) devine din ce în ce mai contestat, în special în ceea ce...

România se confruntă cu o scădere demografică accentuată: Populația a scăzut cu peste 18% în ultimele trei decenii

În ultimii 30 de ani, România a înregistrat o scădere semnificativă a populației, estimările indicând o diminuare cu 20% a numărului de locuitori în...

Nicolae Ciucă le-a transmis liderilor liberali din teritoriu să formeze majorități de dreapta

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, le-a transmis liderilor din teritoriu să caute să facă alianțe și majorități cu partidele de dreapta, potrivit unor stenograme de...
Ultima oră
Pe aceeași temă