14.7 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialBerbecul homosexual incinge America

Berbecul homosexual incinge America

Pare o gluma? Ei bine, nu e! Povestea incepe cu un anume doctor Charles Roselli, cercetator la Oregon Health and Science University. In ultimii cinci ani, bunul doctor s-a straduit sa raspunda la intrebarea “De ce 8% din berbeci cauta exclusiv sa faca sex cu alti berbeci?”. Scopul fundamental al cercetarii este, dupa spusele sale, “intelegerea mecanismelor fundamentale la oi”. Nu asta este insa si ceea ce a scris el in cererea de finantare a cercetarii.
Ca sa dea greutate practica demersurilor sale stiintifice, doctorul Roselli a mentionat ca cercetarea ar putea avea drept efect “corectarea” homosexualitatii la oi. Ideea era ca, daca un fermier cumpara un berbec de monta, care costa in jur de 500 de dolari, si acesta se dovedeste ca nu e interesat de femele, fermierul pierde bani. O “corectare” a acestei tendinte ar echivala cu o reducere de 10% a costurilor. Roselli a descoperit ca exista o diferenta biologica intre berbecii homosexuali si cei heterosexuali, in sensul ca primii au o regiune dintr-o parte a creierului numita hipotalamus – care controleaza secretia hormonilor sexuali – de aceeasi dimensiune cu cea a femelelor heterosexuale. Prin urmare, exista o diferenta biologica intre homo- si heterosexuali.
In actul doi, intra in scena "Sunday Times", care, luna trecuta, a scris despre toata tarasenia, dar a pretins, in mod gresit, ca Roselli ar fi gasit un “leac” pentru homosexualitate. In realitate, orice incercare a lui Roselli de a altera comportamentul sexual al oilor, intr-un sens sau altul, s-a dovedit pana acum nereusita.
In actul al treilea, si-au facut aparitia grupurile pentru protectia animalelor – celebra People for Ethical Treatment of Animals (PETA), grupurile pentru protectia minoritatii homosexuale, blogerii si activistii de stanga aflati in permanenta cautare de cauze pentru care sa lupte. Cu totii au protestat fata de sugestia ca homosexualitatea ar fi o maladie tratabila, un lucru scandalos pe care, de altfel, Roselli nu l-a sustinut niciodata. Celebra "savanta", cunoscuta insa ca jucatoare de tenis foarte gay, Martina Navratilova a si trimis o scrisoare foarte indignata la "New York Times", in care denunta intregul demers.
Roselli s-a trezit cu e-mail-uri in care i se arata ca este “un ucigas de animale lipsit de valoare, care trebuie impuscat”. Fascinant cum stanga ajunge intotdeauna sa ceara moartea adversarilor sau a presupusilor adversari.

Cele mai citite

Extrema dreaptă din Austria, dată câștigătoare a alegerilor parlamentare

Extrema dreaptă din Austria se îndreaptă spre un succes istoric în alegerile parlamentare de duminică din Austria, conform primelor estimări care au fost publicate...

Coreea de Nord critică ajutorul militar american acordat Ucrainei, considerându-l „o greșeală incredibilă”

Phenianul a denunțat ferm sprijinul militar de 8 miliarde de dolari anunțat de SUA pentru Ucraina, acuzând Washingtonul că escaladează tensiunile cu Rusia, o...

Bărbat bătut până la inconștiență de o mamă și fiul ei

Agresiunea a avut loc pe o stradă din sectorul 5, la primele ore ale dimineții Agresorii au fost deranjați de faptul că victima aduna PET-uri...
Ultima oră
Pe aceeași temă