26.1 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăSportFotbalProbleme de lot pentru Rapid înaintea meciului cu Oțelul

Probleme de lot pentru Rapid înaintea meciului cu Oțelul

Marius Șumudică a evidențiat dificultățile cu care se confruntă echipa Rapid.

Într-o conferință de presă premergătoare meciului din Liga 1, programat pentru sâmbătă, 28 septembrie, împotriva echipei Oțelul Galați, antrenorul Marius Șumudică a adus în atenție problemele cu care se confruntă lotul Rapidului. Timpul scurt de pregătire între meciuri, precum și absențele din echipă, au generat o situație dificilă pentru giuleșteni.

Rapidul a jucat ultimul meci pe 23 septembrie, în care a învins Unirea Slobozia cu 2-1. La scurt timp, echipa se pregătește să întâlnească Oțelul, însă antrenorul a menționat că a avut la dispoziție doar patru zile pentru recuperare, fără posibilitatea de a efectua antrenamente corespunzătoare. „Am avut patru zile la dispoziție în care a trebuit doar să îi recuperez. Nu am mai putut face niciun antrenament. Am ajuns luni spre marți, mult după miezul nopții; știți foarte bine traficul”, a declarat Șumudică.

Rapid are trei jucători incerți: Petrila, Săpunaru şi Pop

Printre jucătorii care au suntincerți pentru meciul cu Oțelul se numără Cristian Săpunaru, Rareș Pop și Claudiu Petrila. Aceștia au suferit contuzii în meciul anterior și nu s-au antrenat deloc. De asemenea, Hromada este complet indisponibil din cauza unei pubalgii. „Săpunaru are aceleași probleme, cu injecții. Rareș avea glezna butuc, iar Petrila a avut o intrare mai dură„, a explicat tehnicianul.

De asemenea, Șumudică a anticipat că jucătorii noi aduși în echipă, Clinton N’Jie și Aaron Boupendza, vor fi disponibili abia după jumătatea lunii octombrie, ceea ce complică și mai mult situația.

În perspectiva meciului cu Oțelul, Alexandru Pașcanu a exprimat nerăbdarea de a obține prima victorie pe teren propriu. „Jucăm acasă și vrem să câștigăm. De când am venit, n-am câștigat niciun meci, și sunt nerăbdător să obțin prima victorie în Giulești”, a declarat fundașul.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Eco-activiști condamnați la închisoare pentru că au aruncat supă pe tabloul „Floarea-soarelui” de Van Gogh.

Un judecător din Marea Britanie a condamnat vineri la închisoare doi activiști pentru climă, care au aruncat supă pe tabloul „Floarea-soarelui” de Vincent van...
00:02:15

VIDEO Trump despre întâlnirea cu Zelenski: ”Este lupta mea să salvez umanitatea”

Donald Trump a declarat că se va întâlni cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski vineri, la New York. „Cred că voi putea ajunge la un...

Oficialii americani avertizează că furtuna slăbită Helene rămâne încă „periculoasă”

Helene a fost retrogradată la o furtună tropicală vineri, la câteva ore după ce a atins uscatul ca un uragan puternic în statul american...
Ultima oră
Pe aceeași temă