31.5 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăSportFotbalPostecoglou nu e supărat pe Drăgușin după eliminare!

Postecoglou nu e supărat pe Drăgușin după eliminare!

Antrenorul lui Tottenham nu este supărat pe internaționalul român, după eliminarea rapidă.

Radu Drăgușin, internaționalul român în vârstă de 22 de ani, a avut un debut infiorător în Europa League pentru Tottenham, fiind eliminat în minutul 7 al meciului împotriva echipei azere Qarabag. Deși londonezii au câștigat partida cu 3-0, Drăgușin a lăsat echipa în inferioritate numerică aproape tot meciul, după ce a văzut direct cartonașul roșu pentru un fault din postura de ultim apărător. În ciuda acestui moment complicat, antrenorul Ange Postecoglou a arătat înțelegere față de jucătorul său.

Reacția lui Postecoglou după eliminarea lui Drăgușin

Întrebat la finalul partidei ce mesaj i-a transmis lui Drăgușin, Postecoglou a explicat că nu l-a taxat pe român „Nu le-am spus nimic anume. A fost doar o consecință a faptului că am început meciul foarte greoi.

Nu a fost un început bun pentru noi. Am fost foarte pasivi! Fie din cauză că a întârziat jocul sau altceva, dar nu este o scuză. Ne-am făcut singuri probleme și, din păcate, Radu și Lucas (n.r. Bergvall) au plătit prețul final pentru asta.

Dar, ca echipă, nu am început meciul așa cum ne doream și cum aveam nevoie, ceea ce a făcut ca partida să fie o provocare pentru noi.

Reacția jucătorilor a fost grozavă, absolut, dar suntem dezamăgiți că am fost în acea poziție”, a declarat antrenorul celor de la Spurs.

Cum a primit Drăgușin cartonașul roșu în Tottenham – Qarabag 3-0

În minutul 7 al meciului, Drăgușin a primit o pasă înapoi, însă a ratat preluarea, iar Juninho, atacantul echipei din Azerbaidjan, a interceptat balonul și a pornit în viteză spre poarta lui Vicario. Drăgușin a încercat să-l prindă din urmă, însă l-a tras de tricou și i-a pus piedică, provocând astfel un fault clar din postura de ultim apărător. Arbitrul a acordat cartonașul roșu fără ezitare, considerând că românul a blocat o situație clară de gol.

În urma eliminării, Tottenham a fost forțată să facă o schimbare rapidă, mijlocașul ofensiv Lucas Bergvall fiind înlocuit pentru a face loc fundașului Destiny Udogie, menit să consolideze apărarea.

Totuși, eliminarea nu a afectat semnificativ evoluția echipei, care a răspuns prompt prin golul lui Brennan Johnson, marcat doar cinci minute mai târziu. În repriza secundă, Sarr a majorat avantajul cu un voleu, iar Dominic Solanke a închis tabela, profitând de o eroare a portarului advers.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Deficit bugetar în creștere: 81 miliarde lei în primele opt luni din 2024

Ministerul Finanțelor a publicat vineri datele privind execuția bugetului general consolidat pentru primele opt luni ale anului 2024, evidențiind un deficit bugetar de 81...

Adolescenta ciclistă elvețiană Muriel Furrer a murit după un accident la campionatele mondiale.

Ciclista elvețiană Muriel Furrer a murit la o zi după ce, la vârsta de 18 ani, a suferit un accident grav în timpul cursei...

Caz ireal în Turcia! Un fost internațional a fost împușcat în picior

Serhat Akin, fost internațional turc și jucător de la Fenerbahce, a fost împușcat în picior joi seara, la ieșirea dintr-un studio TV, după ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă