14.4 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăGDPRUn angajat activ, un angajat fericit! (P)

Un angajat activ, un angajat fericit! (P)

Joi, 30 martie 2017, începând cu ora 18:00, va avea loc Ziua Porților Deschise cu tema "Un angajat activ, un angajat fericit!” 

Evenimentul va fi organizat de Unica Sport Romania și Romartizanat, în parteneriat cu Ministerul Turimului și va avea loc în sala Unica Sport Romania, strada Gara Herastrau nr. 4D, cladirea de birouri "C", parter, sector 2, Bucuresti (in apropierea statiei de metrou Aurel Vlaicu).

Programul evenimentului va cuprinde prezentari sustinute de manageri de HR si se va incheia cu o prezentare de ii realizată de Romartizanat, o degustare de vinuri și o tombolă cu produse oferite de partenerii evenimentului.

La eveniment sunt invitati sa participe manageri, directori de resurse umane, specialisti de HR si comunicare interna, alaturi de jurnalisti.

”Un angajat activ, este un angajat fericit! Aceasta este convingerea mea și tema evenimentului nostru iar cei optsprezece ani de activitate în acest domeniu mi-au demonstrat că nu mă înșel. Se știe că activitatea fizică generează endorfine de aceea atunci cand consumi energie la sala te intorci acasă ori la birou cu poftă de muncă și cu poftă de viață. Unica Sport înseamnă pentru mine mai mult decât o afacere de succes, este un angajament social faţă de semenii mei. Iar compania noastră, sper, reprezintă un exemplu valoros pentru o societate în căutare şi în continuă schimbare”, a declarat dr. Galina Tomaș, fondator și director Unica Sport.

Evenimentul este susținut de: Academia Cațavencu, Business24, Business Woman, Cariere, Centrul de Presă, Crama Oprisor, Dacic Cool, Diferențe și esențe, Fashion8, Femeia Modernă, Himalaya Herbal Healthcare, Kiwi Finance, Manager Express, Mio Bio, Mujer, România liberă, Tratamente naturiste, Viwa Vitaminwater.

 

Despre Unica Sport

Unica Sport este un studio profesionist de fitness pentru femei, deschis în Republica Moldova în 1998, dezvoltand de-a lungul activitatii sale 18 sali de sport săli de sport, dintre care una în București, lansata in Septembrie, 2016.

 

Prețul abonamentelor de grup la Unica Sport România incepe de la 150 lei/ lună și cuprinde:  intrări nelimitate la antrenamentele de grup, acces la vestiare, dușuri cu apă caldă, uscătoare de păr, accesorii sportive etc. Suplimentar, abonații pot opta pentru ședințe cu nutriționistul companiei Unica Sport, crearea unui regim alimentar personalizat pentru fiecare abonat, ședințe private de fitness, masaj, yoga.

 

In cei 18 ani de activitate ai grupului, 70.000 de cliente au fost ajutate să devină mai sănătoase, beneficiind de serviciile de remodelare corporală și slăbit sănătos. În sălile Unica Sport au fost date jos peste 700.000 kg. Metodele de slăbire Unica Sport se bazează pe rezultate pe termen lung și conservarea tinereții corpului femeii datorita metodei propii patentate de efort fizic dozat si nutritie personalizata.

 

Cele mai citite

Un pod s-a prăbușit la Baltimore. Șase persoane ar fi murit

Căutarea supravieţuitorilor a fost suspendată marţi seară la Baltimore, după prăbuşirea unui pod în portul acestui oraş din estul Statelor, cele şase persoane date...

Președintele Iohannis, la Misiunea Economică a Francofoniei: România are o creștere economică peste media UE

România a înregistrat în anul 2023 "o creștere economică robustă, de 2,1%, ritm superior mediei Uniunii Europene", a transmis președintele Klaus Iohannis în cadrul...

Traficul rutier restricționat în Pasajul Unirii din Capitală. Un motociclist a intrat în peretele pasajului

Traficul rutier este restricţionat marţi seară în Pasajul Unirii din Capitală, pe sensul de mers către bd. Mărăşeşti, după ce un motociclist a intrat...
Ultima oră
Pe aceeași temă