10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăGDPRTransport international cu autocare de patru stele, pentru calatorii catre Anglia confortabile...

Transport international cu autocare de patru stele, pentru calatorii catre Anglia confortabile si in siguranta (P)

Indiferent de scopul unei calatorii, fie ca vorbim despre una de afaceri, in interes de serviciu, vizita la prieteni sau rude aflate la mare distanta ori in calitate de turist, asigurarea unui transport in cele mai bune conditii este esentiala pentru fiecare dintre noi. Cu atat mai mult, atunci cand calatoria pe care o vom face pana la destinatia aleasa este una care presupune parcurgerea unor distante mari, respectiv in alta tara, de exemplu atunci cand ne propunem sa ajungem in Anglia, unul dintre statele europene aflat in topul preferintelor unui mare numar de romani.

Astfel, Anglia reprezinta pentru multi conationali o destinatie frecventa, sute de mii de romani avand aici locurile de munca, diverse parteneriate, multi tineri au ales universitatile britanice pentru a studia si pentru a-si construi o cariera, altii efectueaza diverse specializari, perfectionari, iar un numar considerabil aleg aceasta tara occidentala ca destinatie de vacanta, fiind apreciate si bine cunoscute atractiile turistice si culturale remarcabile pe care le pot vizita pentru a avea un concediu de odihna reusit.

De aceea, o preocupare fireasca este pentru toti acestia alegerea unui transport sigur si confortabil catre Anglia sau din acest stat european catre tara, pentru a avea certitudinea ca o asemenea calatorie in care vor strabate mii de kilometri va fi una placuta, comoda, dar si la un pret rezonabil. Pentru cei care isi doresc, indiferent de scopul vizitei, un transport ieftin, avantajos  si care totodata sa le ofere toate conditiile civilizate, pot alege sa isi achizitioneze bilete de autocar pentru Anglia, optand pentru acele firme de transport international responsabile, care indeplinesc acele cerinte cautate de fiecare posibil pasager, respectiv siguranta, cost decent, confort.

Toate acestea iti pot fi asigurate prin transport persoane cu VioTur, o firma specializata in oferirea de servicii de transport international, care are o experienta solida, activand de 13 ani pe piata in domeniu si care organizeaza zilnic plecari din tara noastra, catre Anglia, precum si din acest stat european catre Romania. Astfel, compania mentionata are plecari catre Anglia din majoritatea oraselor din tara, respectiv peste 50 de localitati, iar autocarele si microbuzele ii vor duce pe calatori la orice destinatie din Anglia la care acestia trebuie sa ajunga.

In functie de orasul britanic ales ca destinatie, pretul biletului este cuprins intre 100 si 120 de euro. Calatorii care aleg VioTur pentru a ajunge in Anglia sau pentru a se intoarce in tara vor beneficia de o serie de servicii, precum o masa calda la restaurant, binevenita dupa parcurgerea unor distante mari, asigurarea de locuri special amenajate pentru depozitarea in conditii sigure a bagajelor mari,  de pana la 45 de kilograme, spatiu suficient pentru bagajul de mana, precum si posibilitatea de a beneficia de o serie de reduceri pentru biletul de calatorie. Astfel, in functie de intervalul de timp in care se efectueaza achizitionarea biletului de calatorie, firma de transport international poate opera reduceri, de care pot beneficia, de exemplu, grupurile de calatori, dar, de asemenea, beneficiari ai reducerilor sunt si pensionarii, prin intermediul reducerilor standard, precum si alte categorii de calatori, respectiv copiii, studentii sau clientii fideli ai firmei, care au apelat in mai multe randuri la serviciile de transport ale acestei companii.

Totodata, alaturi de aceste facilitati, pasagerii vor calatori cu autocare si microbuze Mercedes de trei sau patru stele, ale caror dotari sunt la cele mai inalte standarde specifice transportului pe distante mari, respectiv aer conditionat, scaune rabatabile, sistem audio – video, centuri de siguranta, toalete permanent igienizate. La aceste conditii de cea mai buna calitate se adauga si posibilitatea pentru calatori de a fi preluati chiar de la adresa lor de domiciliu, este vorba despre transportul door to door, dupa care, odata ajunsi la destinatie, vor fi lasati de autocar exact la adresa la care trebuie sa ajunga in Anglia, fara a mai fi nevoiti sa apeleze la taxi sau firme de curierat pentru bagajele voluminoase. Iar un alt argument in favoarea optarii pentru acest tip de transport international este si faptul ca fiecare calator va avea ocazia sa se bucure si sa imortalizeze toate privelistile de pe traseu care se vor succeda in fata ochilor pe toata durata acestei calatorii. 

Cele mai citite

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă