15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăGDPRIdei utile de cadou pentru colegul despre care nu ştii absolut nimic...

Idei utile de cadou pentru colegul despre care nu ştii absolut nimic (P)

Oricât am crede că ne cunoaştem toţi colegii de muncă, doar pentru că petrecem zilnic nişte ore în aceeaşi încăpere cu ei, lucrurile demonstrează exact contrariul, în preajma zilei lor de naştere. Dacă se apropie ziua unui coleg despre care nu ştii nimic şi tu eşti persoana desemnată să te ocupi de bani şi cadou, atunci ar fi bine să citeşti cu atenţie articolul de mai jos. Pentru a nu recurge la varianta banilor în plic, doar pentru că nu ai nici cea mai mică idee despre ce l-ar putea încânta mai tare, noi îţi oferim câteva sugestii de cadou pentru ziua colegului tău enigmatic:

Activităţi interactive

Dacă vrei să îi vei oferi o experienţă plină de aventuri, atunci s-ar putea să tragi lozul cel mare. Eşti norocos, pentru că există o mulţime de variante de unde poţi alege, cum ar fi parapanta, plimbările prin pădure pe cai sau raftingul. Orice ai alege, este în regulă, pentru că astfel de activităţi durează de obicei o zi întreagă. De aceea, se va bucura pe deplin de surpriza inedită pe care colegii din birou i-au pregătit-o. Dacă această variantă de cadou ţi se pare o idee bună, atunci trebuie să mai ţii cont de încă un mic detaliu. Orice ar fi, fă o rezervare pentru două persoane. Cu cine va alege să meargă este strict problema colegului tău, dar să petreacă singur o zi prin pădure sau pe ape nu este chiar cel mai strălucit scenariu.

Ochelari de soare

Soarele este deranjant pentru absolut toată lumea, atunci când ne intră în ochi, de aceea nu ai cum să dai greş dacă îi cumperi o pereche foarte bună. Caută un magazin online cu o gamă variată de ochelari de soare, pentru a avea de unde alege. Reţine totuşi un lucru esenţial: cumpără ochelarii potriviţi în funcţie de forma feţei colegului tău. Despre cum să faci această alegere caută mai multe informaţii pe net. Ai grijă ca ochelarii să aibă suport, pentru că nu îi poţi oferi în mână acest cadou, iar în plasa de cadouri riscă să se zgârie.

Voucher de cumpărături

Este cea mai sigură soluţie pe care o poţi îmbrăţişa, atunci când timpul te presează şi tu ai tăiat absolut toate ideile de pe listă. Un voucher de cumpărături nu are cum să de greş, mai ales dacă ziua colegului tău misterios este în apropierea sărbătorilor de iarnă. Aşadar, alege varianta unui magazin de haine cu produse cât mai apropiate de stilul său vestimentar. N-ai cum să nu îţi poţi face o idee despre preferinţele sale în materie de haine, asa că mergi la sigur de fiecare dată cu această idee de cadou.

Iată 3 idei simple prin care poţi să scapi rapid de această grijă. Este important să îi cumperi un cadou neutru, pentru că astfel eviţi orice fel de neplăcere. Toate variantele prezentate mai sus sunt mai mult decât potrivite pentru un cadou, într- o astfel de situaţie. Partea bună este că ai de unde alege, dacă reuşeşti să strângi bani de la toţi colegii din birou. Ochelarii de soare şi voucherul de cumpărături sunt cele mai sigure variante, însă poţi la fel de bine să îi faci cadou de ziua sa o aventură de neuitat.

Cele mai citite

Un bărbat a fost arestat după ce a amenințat că se aruncă în aer la consulatul Iranului la Paris

Poliția franceză a arestat un bărbat care a amenințat că se va arunca în aer la consulatul Iranului din Paris, dar la percheziție s-a...

Un fost jucător al Realului ar putea deveni antrenorul celor de la Bayern Munchen

Potrivit unui raport vineri al DPA, există mari șanse ca Zinedine Zidane să semneze cu Bayern Munchen pentru a prelua conducerea echipei începând din...

Trei avioane F-16 cumpărate din Norvegia au ajuns în România

Trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat, astăzi, la Baza 71 Aeriană "General Emanoil Ionescu" de la...
Ultima oră
Pe aceeași temă