3.6 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăGDPRIdei de cadouri home&deco: 2 site-uri utile (P)

Idei de cadouri home&deco: 2 site-uri utile (P)

Pastele se apropie, asa ca daca te-ai hotarat ca vei merge in vizita la rude si la prieteni, regulile de conduita spun ca este musai sa oferi gazdei un cadou. Desigur, poti alege florile sau cosurile cadou pentru Paste, insa de ce sa nu alegi si ceva mai original? Vezi care sunt site-uri de pe care sa comanzi daruri deosebite!

homeX.ro

homeX.ro este un magazin online pe care poti gasi o varietate de produse din categoria home&deco. Produsele de pe site provin de la furnizori de renume: Jamie Oliver, Lamonza, Zeller, Eglo, Churchill sunt doar cativa dintre producatorii de marca ce isi comercializeaza articolele prin intermediul homeX.  

 

Decoratiuni, articole de gradina, lenjerii de pat si accesorii pentru baie, coporuri de iluminat – din toate acestea sigur vei gasi ceva potrivit ce poate fi facut cadou persoanelor la care mergi in vizita.

 

Daca cei ai caror musafir esti prefera activitatile sportive si iesirile la iarba verde, de pe homeX poti cumpara si articole pentru sport si fitness, dar si pentru camping si calatorii.

 

Maderomania.ro

Pentru un cadou mai traditional, intra pe Maderomania.ro. Aici vei gasi decoratiuni confectionate din materiale autentice, cum ar fi lemn, ceramica, sau panza ale producatorilor de top din tara.

Vaze, ghivece cu flori, boluri decorative, bomboniere si candele, toate sunt create cu migala si cu pricepere.

Cumparand de pe acest site, ai ocazia sa beneficiezi de reduceri de pana la 70%, deoarece achizitionezi direct de la producator. Gasesti astfel un cadou potrivit, fara costuri mari!

 

Un cadou care poate fi folosit drept obiect de decoratiune este foarte potrivit pentru situatiile in care mergi in vizita intr-o casa in care locuiesc mai multe persoane. Astfel, nu mai esti nevoit sa achitizionezi cate ceva pentru fiecare membru al familiei, ci pur si simplu le oferi un obiect de care se pot bucura cu totii.

Cele mai citite

Trump a declarat că Israelul trebuie să „încheie” războiul din Gaza pentru că pierde mult sprijin la nivel internațional

Fostul preşedinte american Donald Trump a declarat, într-un interviu acordat unei publicaţii israeliene, că Israelul trebuie să "încheie" războiul din Fâşia Gaza, deoarece pierde...

De ce să măsori ingredientele cu un cântar de bucătărie? 3 motive

Utilizarea unui cântar de bucătărie poate părea un pas inutil pentru cei care sunt obișnuiți să măsoare ingredientele „după ochi”. Însă, când începi să...

Securizează fiecare încăpere cu priza cu întrerupător aplicată, de la sercomelectric.ro

Nu doar sistemele de securitate sporesc siguranța unei clădiri, ci și sistemul electric este cel care face diferența. Este bine ca acesta să fie...
Ultima oră
Pe aceeași temă