13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăGDPR(P) Cum sa iti construiesti tinuta cu ajutorul a doua piese statement,...

(P) Cum sa iti construiesti tinuta cu ajutorul a doua piese statement, geanta si ceasul

Pentru cele mai multe dintre noi, alegerea gentilor de dama este pusa pe ultimul loc. Multe dintre femei petrec enorm de mult timp pentru a decide mai intai tinuta si tipul de pantofi pe care sa il incalte. Pe langa aspectul extrem de functional pe care il au gentile, acestea pot fi si un statement piece adus tinutei.

O alta piesa statement, pe care orice femeie trebuie sa o posede sunt ceasurile de dama. Ceasul poate aduce un plus tinutelor, dar atentie, nu includeti ceasul intr-o tinuta de seara, mai ales daca este vorba despre o rochie eleganta. Acordati atentie tinutei pe care o alegeti si coordonati tinuta cu tipul de ceas. De exemplu, nu alegeti un ceas sport atunci cand purtati o tinuta eleganta. Atunci cand cumparati un ceas de dama, veti fi bombardata de optiunile disponibile de pe piata. Daca urmati cateva indicatii nu va fi atat de greu. Trebuie sa tineti cont de look-ul vostru, gusturile si de buget.

Atentie foarte mare si atunci cand va alegeti gentile. O geanta poate accentua fizicul vostru intr-un mod pozitiv, sau il poate pune intr-o lumina proasta. Asadar, data viitoare cand pleci la drum si alegi o geanta, gandeste-te de doua ori inainte sa iti faci iesirea.

Alegerea unei genti care sa se potriveasca fizicului dumneavoastra:

1. Utilizati un proces de eliminare atunci cand faceti cumparaturi pentru genti de mana, astfel incat sa stiti ce fel de stiluri ar arata bine si ce nu. I

2. În general cele mai bune forme de geanta pentru corpul tau sunt cele care contrasteaza cu forma corpului tau.

3. In cazul in care aveti un corp voluptos, veti dori sa alegeti o geanta cu o forma eleganta, si nu una rotunda sau mare. 

4. Daca sunteti inalta si slaba, va trebui sa evitati gentile in forme geometrice si optati pentru genti rotunde care va complimenteaza fizicul. Geanta trebuie sa fie intotdeauna proportionala cu marimea corpului dumneavoastra, indiferent de fizic.

5. Daca aveti o statura miniona, evitati gentile mari. Daca totusi doriti o geanta mai mare, puteti sa alegeti o geanta tip sac, sau un clutch lung.

6. Daca aveti un bust generos este indicat sa purtati o geanta cu bareta, astfel incat sa puneti in valoare si geanta, nu doar decolteul dumneavoastra. Lungimea gentii ar trebui sa fie undeva langa linia taliei.

Un ceas elegant alaturi de o geanta aleasa bine, va vor pune in valoare orice tinuta, dar este important totusi ca acestea sa fie coordonate.

 

Cele mai citite

Diversitatea ochelarilor: opțiuni remarcabile care îți atrag atenția

În căutarea perechii perfecte de ochelari, oamenii descoperă o gamă largă de opțiuni care depășesc simpla corectare a vederii. Dincolo de funcționalitatea lor esențială,...

Piedone, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Voi câștiga alegerile cu 42%”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și-a depus astăzi candidatura pentru Primăria Municipiului Bucureşti și a declarat că va câștiga alegerile cu 42%.„Se pare...

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...
Ultima oră
Pe aceeași temă