10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăGDPRCele mai frecvente vise şi semnificaţiile lor

Cele mai frecvente vise şi semnificaţiile lor

Adeseori, ne visăm căzând, că suntem urmăriți sau că suntem goi în public. Aceste vise au explicații raționale, arată psihologul Ian Wallace, care a interpretat peste 150.000 de vise, în cei mai mult de 30 de ani de meserie. El a întocmit, la solicitarea publicaţiei britanice The Independent, o listă care conţine nouă dintre cele mai des întâlnite vise, cu semnificaţiile lor şi cu sfaturi de urmat după trezire.

9. Te visezi singur într-o cameră goală

Semnificaţie: O cameră într-o casă reprezintă diferite aspecte ale caracterului tău. Aşa că o cameră nefolosită sugereză că îţi descoperi un talent pe care nu ştiai că-l ai.

Ce trebuie să faci: Cu cât petreci mai mult timp explorându-ţi talentele latente, cu atât e mai posibil să descoperi noi oportunităţi în viaţă, spune Wallace.

8. Visezi un vehicul scăpat de sub control

Semnificaţie: Maşina reprezintă abilităţile tale de a face progrese consistente spre un obiectiv specific. Când eşti treaz, s-ar putea să simţi că nu ai suficient control asupra traseului tău către succes.

Ce trebuie să faci: În loc să tot încerci să controlezi situaţia, relaxează-te şi dă voie instinctelor şi dorinţei să aleagă cea mai bună cale.

7. Te visezi căzând

Semnificaţie: Dacă te visezi căzând, înseamnă că ţii prea tare de o anumită situaţie. Trebuie să te relaxezi şi să renunţi.

Ce trebuie să faci: În loc să fii atât de preocupat de pierderea controlului, uneori trebuie să ai pur şi simplu încredere în tine şi în ceilalţi şi să laşi lucrurile să meargă de la sine.

6. Te visezi zburând

Semnificaţie: A fi capabil să zbori sugerează că te-ai eliberat de unele circumstanţe care te apăsau.

Ce trebuie să faci: Deşi ai putea privi acest sentiment de eliberare drept simplu noroc sau coincidenţă, de obicei apare după ce ai reuşit să iei o decizie grea sau te-ai ridicat deasupra limitelor impuse de o mare responsabilitate, spune Wallace.

5. Visezi că eşti nepregătit pentru un examen

Semnificaţie: Examenele sunt modul în care ne apreciem abilitatea de a performa, aşa că acest vis arată că îţi priveşti foarte critic propriile performanţe.

Ce trebuie să faci: În loc să te afunzi în auto-examinări nesfârşite, adevăratul test de caracter este să fii capabil să-ţi accepţi talentele,  sărbătorindu-ţi cunoştinţele şi realizările şi nu judecându-le constant.

4. Te visezi nud în public

Semnificaţie: Ne alegem hainele pentru a le prezenta celor din jur o anumită imagine. A fi gol în public sugerează că există o situaţie care te face să te simţi vulnerabil şi expus.

Ce trebuie să faci: Deşi ar putea fi stânjenitor, uneori trebuie să te deschizi în faţa celorlalţi, pentru ca ei să-ţi vadă adevăratele talente.

3. Visezi că nu găseşti toaleta

Semnificaţie: Folosim toaletele pentru a răspunde curat la unele dintre nevoile noastre fundamentale, aşa că un astfel de vis arată că ai o problemă şi nu reuşeşti să-ţi exprimi clar necesităţile.

Ce trebuie să faci: Petrece mai mult timp pentru satisfacerea propriilor nevoi, în loc să te ocupi mereu de ale altora.

2. Visezi că îţi cade un dinte

Semnificaţie: Dintele simbolizează încrederea în tine, aşa că acest vis îţi atrage atenţia asupra faptului că o anumită situaţie te face să te îndoieşti de propria persoană.

Ce trebuie să faci: În loc să priveşti situaţia respectivă drept ceva care te lasă fără putere, încearcă să te gândeşti calm la fapte şi să le priveşti ca pe o provocare.

1. Visezi că eşti urmărit

Semnificaţie: Acest vis îţi spune că există o situaţie în viaţa ta, pe care ai vreo s-o confrunţi, dar nu ştii cum.

Ce trebuie să faci: Această problemă este deoseori o mare oportunitate pentru tine de a-ţi urmări o ambiţie personală. Deşi poate părea înfricoşător, cei care te urmăresc îţi atrag, de fapt, atenţia asupra talentelor pe care nu le-ai folosit în drumul tău spre împlinire.

Cele mai citite

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Emma Răducanu, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart

Britanica Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în două seturi, cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă