5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăGDPRCe reduceri au pregătit magazinele online de Black Friday

Ce reduceri au pregătit magazinele online de Black Friday

Specific Black Friday sunt cumpărăturile online, mai cu seamă că se pot face în cursul nopţii. De aceea, majoritatea magazinelor de acest tip anunţă reduceri masive pentru această perioadă.

 EduClass.ro – jocuri si jucării creativ-educative cu reduceri până la 70%

Reduceri de până la 70% se vor regăsi pe EduClass.ro la jucării şi jocuri educative pentru toate vârstele: puzzle-uri, jocuri de construit, jocuri de rol, jocuri de creativitate, costume, ne spune Anca Leibovici, Director Vânzări EduClass.ro. Gama de jucării de exterior va beneficia de reduceri impotante, din aceasta categorie făcând parte: casuţe de joacă pentru copii, balansoare şi vehicule pentru copii.

“Anul acesta vom avea cele mai multe produse la reducere, cea mai mare selecţie de produse, care va fi anunţată în newsletterul pentru abonaţii site-ului iar campania de reduceri de Black Friday se va desfăşura în perioada 17-19 noiembrie”

Pentru produsele de puericultură (pompe de sân Spectra şi accesorii) vor fi reduceri până la 25%. Pompele de sân electrice duble vor avea reduceri de până la 25%, la fel şi gama de accesorii pentru alăptare: tampoane de sân, pungi de colectare a laptelui, genţi termoizolante pentru păstrarea laptelui, biberoane şi tetine. 

SevenSins.ro – reduceri până la 60% pentru lenjerie intimă şi costume de baie

De Black Friday, pe SevenSins.ro vor fi reduceri până la 60% la seturi de lenjerie, costume de baie, pijamale, corsete şi alte piese de lenjerie intima, aşteaptându-se o creştere de 20% faţă de noiembrie 2016 (Cristina Vasile, Director General SevenSins.ro).

Vegis.ro produse naturiste – Cel mai mare Black Friday de până acum. Reduceri până la 90%.

Pentru Vegis.ro, Black Friday 2017 va fi cel mai mare BF de până acum, cu reduceri de până la 90% ne comunică Mihai Bucuroiu -Director Dezvoltare şi Fondator Vegis.ro. Vor fi incluse în ofertă produse din top cele mai vândute, precum mierea de Manuka, uleiul de cocos, produsele apicole şi remedii precum Antioxivita, Citromicina, sau produse apicole dedicate imunității copiilor. 

Printre produsele care vor beneficia de ofertă se numără cele bio (până la 90% discount), apicole (până la 40% discount), cosmetice (până la 50% discount), alimente (până la 50% discount): batoane proteice, gemuri și dulcețuri, fructe uscate, nuci, alune, condimente și multe altele. În plus, chiar și pachetele 1+1 vor avea reduceri între 15% – 90%.  Vor fi și multe produse românești cu reduceri speciale.

Black Friday va avea loc pe 17 noiembrie, iar Vegis pregateşte un landing page unde clienţii vor găsi produsele incluse în ofertă.

“Ne aşteptăm la peste 1.000 de comenzi şi o creştere de 35-40% faţă de Black Friday din 2016”.

Libris.ro –Reduceri până la 90% la 90% dintre produsele de pe site

Vor fi reduceri peste cele obişnuite la toate categoriile: cărţi, cărţi în engleză, muzică, jocuri, cadouri.

“Peste 90% din produsele de pe libris.ro vor intra în campania de Black Friday. Am pregătit stocuri special achiziţionate pentru Black Friday, peste 80.000 de produse vor avea reduceri de până la 90% şi estimăm peste 10.000 de comenzi, respectiv peste 50.000 de cărţi vândute.

Toate comenzile plasate de Black Friday vor fi expediate de Libris în weekendul 17-19 noiembrie, astfel încât să nu apară întârzieri de livrare mai mari de 3-4 zile. Este important pentru noi să fie livrate cat mai rapid, astfel ca ne-am pregatit resurse pentru a gestiona rapid toate comenzile.

Este o bucurie sa vedem că din ce în ce mai mulţi români se îndreaptă nu doar către achiziţia de haine sau electronice, clasicele Black Friday, ci acordă o importantă crescută şi achiziţiei de carte, semn că lectura este o parte importantă pentru ei. Mulţi îşi "refac stocurile" de cărţi pe care intenţionează să le citească sau să le dăruiască şi profită de reducerile mari pe care le propunem în contextul Black Friday”, Laura Ţeposu -Director Dezvoltare si Fondator Libris.ro.

 

 

Cele mai citite

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă