15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăGDPRCartier de case pentru familie - un vis devenit realitate (P)

Cartier de case pentru familie – un vis devenit realitate (P)

În oferta de case și apartamente de vânzare e destul de greu să găsești un loc în care să simți că îți poți crește familia în armonie, fiind în același timp conectat la natură. Există un cartier rezidențial de vile care are șanse să schimbe modul în care te raportezi la visul de a sta la casă cu familia ta și să reușești să îl transformi în realitate.

Este vorba despre ansamblul rezidențial CATTED, București, un loc cartier care îndeplinește multe dintre criteriile pe care tu le aplici în căutarea unei case pentru o familie numeroasă:

-Cartierul este format doar din vile, 43 la număr, deci ai parte de intimitate, dar și creează cadrul perfect pentru o comunitate unită.

-Toate cele 43 de case au grădină spatioasă și două locuri de parcare

-Fiind la doar 2 km distanță de stația de metrou Pipera, e perfect dacă lucrezi în zona Băneasa – Pipera – Aurel Vlaicu

-Livingul spațios găzduiește serile petrecute în familie, vizitele rudelor și petrecerile cu prietenii.

-În bucătărie ai suficient spațiu pentru a găti, dar și pentru a lua masa în familie.

-Grădina este elementul mult visat în care poți să îți realizezi toate planurile de grădinărit și să creezi spații de joacă în aer liber pentru copiii tăi.

Două tipuri de vile sunt disponibile în acest cartier privat din Băneasa: vila de tip A și vila de tip B, ambele cu spații optimizate, suprafețe generoase, ce beneficiază de calități tehnice de top, iar construcția este inspirată de casele suedeze:

➔Cărămida Porotherm de 25 cm și 11.5 cm;

➔Tâmplăria PVC Salamander;

➔Placarea exterioară a caselor se face din ciment fin;

➔Pereții sunt tencuiți mecanizat, apoi se aplică două straturi de glet, se finisează de imprefecțiuni, se aplică amorsă de vopsea, apoi vopsea albă în 2 straturi;

➔Înainte de finisarea pereților, aceștia sunt uscați cu aparetele dezumidicare;

➔Scări îmbrăcate în lemn de stejar masiv și parchet triplu stratificat finlandez;

➔Centrală Vaillant de 31.8 kw și boiler de 120 l pentru apă caldă.

 

Vila de tip A

Vila de tip A este o casă perfectă pentru o familie cu 2-3 copii, având spațiu suficient pentru fiecare familie, dar și pentru a găzdui rude sau prieteni care vă vizitează. Există un living de 30 mp, 4 dormitoare și 4 băi, mansardă, 2 spații de depozitare, la care se adaugă terasa și grădina din spatele casei și cele două locuri de parcare auto din fața casei.

Vila este perfectă pentru activitățiile în familie indoor sau outdoor, în grădina de 50 mp, pentru weekend-uri relaxante în confortul propriei case sau grădini. E locul în care generațiile familiei voastre se reunesc, în care vă sărbătoriți zilele de naștere și vă trăiți liniștiți viața de zi cu zi.

 

Vila de tip B

Vila de tip B este mai spațioasă decât cea de tip A, având o suprafață totală construită de 288 mp. Și grădina din spatele casei este mai generoasă, având minimum 100 mp. Vila B are un living de 35 mp și ai posibilitatea de a-l extinde cu încă 10 mp. Spațiile generoase se regăsesc și în celelalte încăperi: o bucătărie, un birou, 5 dormitoare, 4 băi. Ca toate vilele din complex, ai parte de 2 locuri de parcare, iar vila de tip B îți oferă atât grădină, dar și terasă la mansardă, un plus față de vilele de tip A.

Dacă vă place să urmăriți împreună filme sau animații, un dormitor de la mansardă poate fi transformat în cinematograful familiei. De asemenea, poți să creezi o zonă dedicată pasiunilor artistice – fie atelier de pictură, sculptură, obiecte handmade, fie o mică sală de repetiții pentru muzicienii familiei.

Visul de a trăi mai aproape de familie, într-un cartier liniștit, intim, dar totuși aproape de zonele de interes este mai aproape de a deveni realitate. Cartierul poate fi deja vizitat și se pot efectua vizionări, pe care le poți programa pe site-ul dezvoltatorului.

Cele mai citite

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită

Guvernul a decis ca valabilitatea cardurilor de energie să fie prelungită până pe 31 mai, cu încă două luni față de termenul inițial. Aceasta...

A venit nota de plată pentru incidentele din 8 martie. Sancțiuni fără precedent pentru Dinamo și UTA

Dinamo și UTA au fost amendate cu câte 100.000 de lei și vor disputa următoarele patru meciuri de pe teren propriu fără spectatori, în...

Modificări ale liniilor STB 90 și 201

Începând de sâmbătă, 30.03.2024, traseele liniilor urbane 90 și 201 se comasează, urmând ca noul traseu organizat între terminalele „Arena Națională” și „Semănătoarea” să...
Ultima oră
Pe aceeași temă