20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăGDPRCaracteristicile apartamentelor noi in functie de buget (P)

Caracteristicile apartamentelor noi in functie de buget (P)

Iti doresti cu siguranta sa scapi de chirie si sa iti iei propriul ta locuinta. Te-ai hotarat pentru un apartament nou, intr-un ansamblu rezidential, insa ti-e teama de banii pe care va trebui sa ii aloci, ce compromisuri va trebui sa faci odata cu alegerea ta. Cu siguranta nu le poti avea pe toate, centrul orasului, bloc nou, pret mic si 4 camere. In functie de bugetul pe care esti dispus sa il aloci, vei beneficia de anumite caracteristici ale apartamentelor care sunt situate in complexurile rezidentiale noi.

Buget scazut

Cine a zis ca nu poti sa scapi de chirie? Este cu putinta. Apartamentele situate in ansamblurile rezidentiale iti ofera garsoniere, apartamente cu doua camere generos de spatioase. Astfel, daca acum stai cu chirie intr-un bloc vechi cu doua camere, afla ca mutarea intr-un bloc nou tot la doua camere o vei resimti ca la 3. Daca in privinta spatiului nu ai de ce sa iti faci griji, mijloacele de transport in comun nu sunt tocmai la indemana. De cele mai multe ori preturile scazute ale apartamentelor sunt in stransa legatura cu faptul ca sunt situate in imediata apropiere a orasului, punandu-ti la dispozitie ca transport un microbuz propriu. Nu te astepta sa ai supermarket in cadrul complexului sau locuri de joaca.

Un factor care scade pretul este si situarea garsonierei/apartamentului la parter sau chiar la demisol. Totodata, tine cont ca primesti discount daca rezervi apartamentul cand se afla in faza de constructie.

Buget mediu

Nu vei avea metroul aproape, insa va fi posibil sa ajungi la el in 10 minute daca iei autobuzul sau chiar pe jos intr-o plimbare de aproximativ 20 de minute. Nu iti vor lipsi nici facilitatile unui complex rezidential precum: locuri de parcare, locuri de joaca, minimarket. Finisajele nu vor fi probabil toate la cel mai inalt nivel, insa vor asigura intregul confort de care ai nevoie. Tine cont ca totul este nou. Nu va trebui sa mai investesti decat in mobila.

Chiar daca probabil si cu propria masina vei face un timp considerabil pana la serviciu, spatiul apartamentului tau va fi unul mare, mare, care iti va oferi confort de fiecare data cand vei ajunge acasa. Iti va fi drag sa chemi prietenii la tine. Astfel, vei directiona banutii lunari nu pentru chirie, ci pentru rata propriei tale locuinte.

Buget ridicat

Inseamna ca ansamblul rezidential este situat intr-o zona foarte buna a orasului, aproape de spatiile verzi si de toate punctele tale de interes. Ai acces la metrou si la o serie de mijloace de transport in comun. De asemenea, incinta este securizata cu supraveghere video si paza. Ai la dispozitie si loc de parcare subteran, care contra cost iti ofera confort ridicat. Finisajele sunt ultra-moderne. Balconul este asemeni unei terase extrem de mari. Tamplaria, izolarea termica sunt toate la un nivel superior si foarte posibil sa beneficiezi de incalzire prin pardoseala, toate acestea reprezentand solutii moderne care sa iti ofere si costuri de intretinere mai mici.

Un buget ridicat iti va oferi astfel toate facilitatile de care ai nevoie, de la parcare privata si parc securizat, pana la spatii comerciale si locuri de joaca pentru copii, dar si finisaje si dotari de top.

Nimic nu este batut in cuie. De retinut si ca alegerea trebuie sa o faci in functie de nevoile tale actuale si de viitor. Prioritatile difera de la persoana la persoana. Paleta din care poti alege este larga si se pliaza pe diferite bugete. Asadar, realizeaza un calcul atent, cerceteaza apartamentele din ansamblurile rezidentiale si ia-ti propria casa!

Cele mai citite

Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024: Conferința „ 26 Martie – 143 de ani de la proclamarea Regatului României. „75 ani de...

COMUNICAT DE PRESĂConferințele „ Tinerii și Monarhia” Fundația Județeană pentru Tineret Prahova, Asociația Eurospirit, Primăria Municipiului Ploiești și Casa de Cultură „I.L. Caragiale” a Municipiului...

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită

Guvernul a decis ca valabilitatea cardurilor de energie să fie prelungită până pe 31 mai, cu încă două luni față de termenul inițial. Aceasta...

Tarifele polițelor de asigurare obligatorie rămân plafonate până la 30 iunie 2024

Executivul a aprobat actul normativ promovat de Ministerul Finanțelor și elaborat de Autoritatea de Supraveghere Financiară prin care prelungește cu trei luni perioada de...
Ultima oră
Pe aceeași temă