10.4 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăGDPRBlack Friday 2016. Se oferă automobile cu reduceri de preț de până...

Black Friday 2016. Se oferă automobile cu reduceri de preț de până la 22 la sută. O maşină Ferrari California, model preferat de actorul Hugh Grant, a fost vândută cu aproape 120.000 euro

UPDATE 19.30: Pe Autovit.ro o maşină Ferrari California, model 2009, a fost vândută cu 119.880 euro, preţ redus de la 136.800 euro. Este una dintre maşinile preferate ale vedetelor, Hugh Grant şi Ashton Kutcher sunt printre cei care conduc un astfel de Ferrari.


UPDATE 11,00: Compania Autovit anunță, vineri, că oferă spre vânzare cel mai scump automobil din istoria acestei companii românești, la un preț redus cu prilejul Black Friday.

Este vorba de un automobil Bentley care avea prețul inițial de 492.000 de euro. La această mașină, Autovit oferă un discount de 24.000 de euro.

 Cel mai mare discount de anul acesta al Autovit este de 37.970 de euro, la un BMW seria 7, sumă ce reprezintă 25% din valoarea mașinii scoase la vânzare.


Succesul evenimentelor tip Black Friday a determinat extinderea, și în România, a gamei de produse oferite spre vânzare.

De exemplu, o firmă cunoscută mai ales drept comerciant de articole electronice, Evomag, oferă acum și automobile, la prețuri reduse cu 20 până la 22 la sută.

Ce-i drept, sunt prezentate doar automobile marca Seat, probabil în urma unui parteneriat cu firma producătoare. Modelul cel mai convenabil ca preț este un SEAT Leon Style 1.2 TSI, care costă, pe site-ul Evomag, 14.716 euro (inclusiv TVA). Reducerea de preț aplicată la acest model a fost 22 la sută.

Modelul cel mai performant, la care se aplică tot un discount de preț de 22 la sută, este SEAT Leon Cupra 2.0 TSI. Vineri, această mașină este oferită la prețul de 29.450 de euro (TVA inclus).

Alți comercianți oferă reduceri de preț la componente și accesorii auto, inclusiv la anvelopele de iarnă, care sunt obligatorii, conform legii, după căderea zăpezii. De exemplu, pe site-ul Emag, o anvelopă Michelin Cross Climate XL  (gamă special concepută pentru a avea rezultate bune, atât iarna cât și vara) costă, vineri, 299,99 de lei.

Pentru acest model, cu diametrul de 16 inch, s-a aplicat o reducere de preț de 16 la sută.

 

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Premierul a cerut ca toate pensiile să fie plătite înainte de Paște

Premierul Marcel Ciolacu i-a cerut marţi, în şedinţa Exectivului, ministrului Muncii Simona Bucura Oprescu să vorbească cu toate băncile din România şi cu Poşta...

Patru arbitri români vor oficia la EURO 2024

O brigadă de patru arbitri români, în frunte cu Istvan Kovacs, va oficia la Campionatul European de fotbal din Germania, conform anunțului făcut astăzi...

Brățările personalizate pentru cuplu – Cadoul ideal pentru a celebra iubirea

Într-o lume plină de opțiuni când vine vorba de cadouri, brățările personalizate pentru cupluri se disting ca o alegere plină de semnificație și afecțiune....
Ultima oră
Pe aceeași temă