16.5 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăGDPR5 reguli de aplicare a rujului (P)

5 reguli de aplicare a rujului (P)

Ti s-a intamplat, cu siguranta, sa te murdaresti de ruj in jurul buzelor sau chiar pe dinti, si acest lucru se intampla atunci cand aplicarea rujului nu urmareste mai multe etape pregatitoare care fac rujul sa ramana fix, pe buze, mai mult timp.           

Pentru a obține acel aspect perfect profesionist, trebuie sa stapanesti arta aplicării perfecte a rujului, astfel încât rujul tău să rămână pe buze mai mult timp și sa arate superb. Înainte de a incepe tutorialul, va trebui să aruncăm o privire la lucrurile de care aveți nevoie pentru a obține buzele perfecte.

Lucrurile de care avem nevoie:

1. Balsam pentru buze

2. Corector

3. Pudra compactă

4. Creion pentru buze

5. Ruj de calitate (gasesti aici)

6. Pensule

Pasul 1: Pregateste buzele

Întotdeauna începeți cu pregătirea buzelor. Aplicați un balsam de buze pentru a face buzele moi și suple. Apoi, aplicați un corector de buze, deoarece acesta va face culoarea buzelor să rămână mai mult timp pe acestea și nu va permite amestecarea culorilor.

Pasul 2: Aplica o baza

Este important sa uniformizati culoarea buzelor inainte de a aplica rujul. Alegeți un concealer care se potrivește cu culoarea buzelor și apoi aplicați-l cu o pensulă mică sau pufoasă. Aplicați pudra compacta peste acesta pentru a sigila pudra. Această tehnică face culoarea buzelor să rămână mai mult timp.

Pasul 3: Conturul buzelor

Asigurați-vă că faceti conturul buzelor dvs. cu o culoare care se potrivește / completează rujul dvs. pentru a preveni diferentele de culoare. Aplicați-l corect de la un colț la celălalt pe buza superioară și inferioară, trasând linia de-a lungul conturului buzelor.

Odată ce ați terminat linia buzelor, umpleți întreaga zonă a buzei cu același creion. Acest lucru va menține culoarea rujului intacta și acesta va rămâne pe buze pentru o perioadă mai lungă de timp.

Pasul 4: Aplicarea rujului

Odată ce ați terminat aplicarea creionului de buze, cu o pensula de buze aplicati rujul ales de dumneavoastră. Aplicați-l uniform pe buze. Începeți de la centrul buzei și intindeti spre colțurile exterioare. Repetați aceeași procedură pentru buza inferioară. Asigurați-vă că aplicați rujul în interiorul conturului creionului pentru buze. Aplica mai multe straturi de ruj și intensifica culoarea buzelor cat de mult doresti.

Dacă credeți că nu sunteți foarte buna la utilizarea unei pensule de buze pentru a aplica culoarea, puteți folosi direct rujul pentru aplicare, insa aveti grija sa nu depasiti conturul.
Pasul 5: Definire
Este foarte important să faceți buzele să pară bine definite și, pentru aceasta, folositi putin corector pe o pensula si corectati marginile buzelor. Se aplica ușor, cu atenție, făcându-l să dispară în piele. În acest fel, puteți corecta și forma buzelor, pentru a le face să pară bine definite și perfect realizate.
Finalizați aspectul adăugând un strop de luciu de buze pentru un aspect glam!
Acum sunteți gata să folositi aceste tehnici indiferent de ora din zi sau ocazie si nu aveți nevoie de un plan de machiaj elaborat pentru a obține buze corect rujate si perfecte. Simplu dar eficient - încercați aceste sfaturi și nu uitați sa va retusati machiajul buzelor dupa fiecare masa. 
Cele mai citite

Șeful AIEA despre situația de la Zaporojie: “Ne apropiem periculos de un accident nuclear”

"Ne apropiem periculos de un accident nuclear" la Zaporojie, a avertizat luni şeful Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică (AIEA), Rafael Grossi, denunţând recentele atacuri...

Șeful AIEA despre situația de la Zaporojie: “Ne apropiem periculos de un accident nuclear”

"Ne apropiem periculos de un accident nuclear" la Zaporojie, a avertizat luni şeful Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică (AIEA), Rafael Grossi, denunţând recentele atacuri...

Azi încep depunerile de candidaturi pentru alegerile locale

Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de astăzi până pe 30 aprilie, ora 23:59, să depună...
Ultima oră
Pe aceeași temă