Vogue recomandă Bucureştiul ca destinaţie obligatorie de vacanţă

de Roxana Petre , 08 ianuarie 2016 - stire actualizata la ora 09:27, 09 ianuarie 2016
Vogue recomandă Bucureştiul ca destinaţie obligatorie de vacanţă

Revista americană Vogue recomandă Bucureştiul ca destinaţiie obligatorie care ar trebui să se găsească în agenda oricărui turist, potrivit unui articol apărut pe site-ul revistei, citat de Mediafax.

Farmecul clădirilor din Centrul Vechi, alături de barurile, cluburile, muzeele şi magazinele din Bucureşti, dar şi "unele dintre cele mai cool case de modă din lume", sunt lăudate în acest articol publicat pe site-ul revistei Vogue.

Magazinul Entrance, considerat o destinaţie a "luxului underground", reprezintă, potrivit materialului publicat pevogue.com, un exemplu strălucit care reflectă creativitatea şi dezvoltarea Bucureştiului, chiar dacă o parte a acestei dezvoltări rămâne oarecum ascunsă, sub faţada unui centru urban anost, care, în ultimul deceniu, a început să se trezească la viaţă.

În acelaşi articol sunt citate alte şapte atracţii turistice care au potenţialul de a-i ajuta pe turişti să descopere frumuseţile oraşului.

Alt Shift, un restaurant din centrul Bucureştiului, este menţionat datorită meniului său italian. În plus, la parter se află Control, unul dintre cele mai "cool" cluburi de noapte din Capitală, precizează vogue.com.

Energiea, care se autodefineşte ca un hub cultural, se remarcă atât prin arhitectura deosebită a clădirii în care funcţionează, dar şi prin cartofii prăjiţi serviţi în interior, care sunt "probabil cei mai buni din Bucureşti".

Origo Coffee, o cafenea pe aceeaşi stradă cu Energiea, este un loc "în care clientul poate să îşi aleagă şi să îşi prăjească singur boabele de cafea din sortimentul preferat. Seara, după ora 19.00, localul se transformă într-un bar în care sunt servite cocktailuri şi mai multe feluri de limonadă.

Interbelic, amplasat în Centrul Vechi, este renumit pentru cocktailurile sale asezonate cu felii de rodie.

Raionul 4, un magazin în care clienţii pot găsi articole ale unor case de modă celebre, se află în apropiere de o clădire emblematică a Bucureştiului - Ateneul Român, mai spune vogue.com. De asemenea, potrivit Vogue, parfumeria Madison, amplasată pe Calea Dorobanţilor, prezintă clienţilor o gamă variată de parfumuri celebre, dar şi esenţe de nişă, cu arome fine şi mai puţin cunoscute.

Muzeul Naţional de Artă Contemporană, amenajat într-o clădire celebră, construită în era comunistă - Palatul Parlamentului -, prezintă un contrast puternic între arhitectura din acea epocă şi "expoziţiile şi evenimentele culturale pline de viaţă, revoluţionare, din interior", precizează Vogue.

 

Comentarii

 • Hei, Fanar, Fanar...

  10 ianuarie 2016 22:50

  Ce șpagă a plătit Bucale la "Vogue" pentru reclama asta ? Toți banii programați pentru titlul de "kopitală yoropenisă" ?

  raspunde comentariului
 • sibnet

  09 ianuarie 2016 10:15

  Selectam colaboratori pentru activitate la domiciliu. Se poate lucra si part-time. Sunt necesare cunostinte minime de navigare pe internet, lucru cu fisiere pdf si word si minim studii medii. Detalii la adresa de email sibnet usa.com

  raspunde comentariului
 • .

  09 ianuarie 2016 9:59
 • Centrul Nou

  09 ianuarie 2016 9:56

  au scapat catedrala mantuirii neamului ramas unde galbenul straluceste mai tare decat soarele.

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design