18.8 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSpecialUn nou sezon al showului Te cunosc de undeva! Cine sunt cei...

Un nou sezon al showului Te cunosc de undeva! Cine sunt cei zece noi concurenți

Show-ul „Te cunosc de undeva!” revine, în curând, la Antena 1, cu un nou sezon și zece artiști-concurenți nerăbdători să afle ce provocări a pregătit pentru ei imprevizibila ruletă a personajelor.

Anca Țurcașiu, Nicoleta Nucă, Feli Donose, Paula Chirilă, Theo Rose, Liviu Teodorescu, George, Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Rareș Dragomir vor urca pe scena de la „Te cunosc de undeva!”, în cel de-al nouălea sezon, dornici de show și gata să fie jurizați de Ozana Barabancea, Andrei Aradits, Andreea Bălan și Aurelian Temișan.

Deschide galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu noii concurenți ai showului Te cunosc de undeva!

“Concurenții noului sezon sunt surprinzător de buni și modești. Sunt artiști care își cunosc potențialul și care vor să muncească, să arate cele mai ascunse fațete ale talentului lor. Sunt frumoși, ne vor surprinde și se vor surprinde pe ei înșiși. Va fi un senzațional!”, spune Ozana Barabancea, jurata vocilor de la “Te cunosc de undeva!”. “După întâlnirea pe care am avut-o cu cei zece concurenți ai noului sezon, cred că o să avem surprize foarte mari din partea celor care vin pentru prima oară la “Te cunosc de undeva!” și care s-ar putea să le ia puțin fața veteranilor emisiunii. Așadar, aștept cu nerăbdare răsturnări de clasamente din partea celor foarte tineri, dar și să-i văd într-o formă maximă pe cei care au trecut deja prin furcile caudine ale Academiei “Te cunosc de undeva!””, adaugă Aurelian Temișan, cel care punctează întregul show susținut pe scenă de fiecare concurent.

La rândul lor, concurenții se arată plini de entuziasm să încerce primele transformări. “Aștept cu nerăbdare “Te cunosc de undeva!” Pentru mine, acest show înseamnă un joc frumos, bucurie, prietenie și conștientizarea depășirii limitelor. Echipa e minunată. Abia aștept provocarea”, spune Anca Țurcașiu. “Urmăresc de mult “Te cunosc de undeva!” și am primit cu brațele deschise propunerea de a intra în show. Cred că îmi voi descoperi o grămadă de noi valențe în personajele pe care le voi interpreta și că mă voi folosi de aceste descoperiri în viața reală. Când porți o mască, e mai ușor să faci lucruri pe care nu le-ai face în mod normal. Abia aștept!”, adaugă Liviu Teodorescu.

În acest sezon, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu vor concura împreună, ei urmând să cânte numai în duet. “Sunt prieten foarte bun cu Andrei, l-am văzut data trecută cum s-a făcut de râs și vreau să-l ajut, să-i ridic imaginea, pentru că așa face un bun prieten (râde). Va fi distracție, cu siguranță, în noul sezon “Te cunosc de undeva!”. Și mă bucur că am fost cooptat din nou în acest show”, spune Vârciu.

Deși participă pentru a patra oară la “Te cunosc de undeva!”, show-ul prezentat de Alina Puscas si Cosmin Selesi rămâne în continuare o provocare pentru… George. “O să fie foaaarte interesantă concurența, în acest sezon. Avem cel mai nebun duet de băieți, care cred că o să facă senzație, plus generația tânără foarte talentată. Este din nou o provocare pentru mine. De fapt, este prima oară când vin la această emisiune. Până acum a participat "Jorge"… Să-l vedeți pe "Geørge" (râde). E mult mai bun (râde). Asta am zis-o ca să-l oftic pe Vârciu. Le urez tuturor distracție plăcută și un sezon fabulos!", spune acesta.

Câștigătorul sezonului trecut, Florin Ristei, va reveni la “Te cunosc de undeva!”, în calitate de invitat special. Împreună cu formația sa, FreeStay, Florin va realiza, în fiecare ediție, un moment artistic prin care va omagia câte un mare artist roman, readucând în atenția publicului cele mai cunoscute melodii din repertoriul acestuia. Pentru acest moment, pe scenă, alături de Ristei și Freestey se va afla unul dintre concurenți sau un invitat special.

Cele mai citite

Ciolacu s-a întâlnit cu românii din Qatar: “Sunt ferm convins că în Qatar câștigați mult mai bine”

Premierul Marcel Ciolacu, aflat în fruntea unei delegații guvernamentale în Qatar, s-a întâlnit cu reprezentanți ai comunității de români care trăiește în această țară...

Pe timp de război, cresc acțiunile firmelor producătoare de armament

Acțiunile unor mari companii care produc echipamente militare au crescut semnificativ, în contextul războiului din Ucraina și, mai nou, al războiului din Orientul Mijlociu,...

Ucraina a conceput un submarin electric ce va putea lansa torpile

Inginerii ucraineni dezvoltă un nou submarin care poate lansa torpile, potrivit Kyiv Post, conform monitorulapararii.ro. Ambarcaţiunea, cunoscută sub numele de „Kronos", a fost testată cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă