19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialShopping si calatorii: 5 orase perfecte pentru cumparaturi (P)

Shopping si calatorii: 5 orase perfecte pentru cumparaturi (P)

Pentru toti cei nu se pot abtine de la cumparaturi, nici macar atunci cand merg in vacanta. Pentru toti cei care cred ca cele mai bune cumparaturi sunt cele facute in afara, mai jos am facut o selectie cu cele mai bune orase pentru shoppinguit dar si vizitat.

Pentru ca shoppingul si calatoriile merg in aceeasi linie, orasele de mai jos iti vor aduce exeperiente unice in… shopping.

Paris

Cand oamenii se gandesc la moda, Paris este orasul care in mod natural le-ar veni prima data in minte. Capitala modei din Europa este des frecventata de turisti nu doar pentru obiectivele declarate ca fiind cele mai cunoscute din lume, ci si pentru magazinele pline de arta vestimentara. Odata ajuns pe strazile pariziene, vei fi cuprins de cele mai hot modele ale vremii care vin si isi fac shopping in acest lacas plin de podiumuri si prezentari de moda. Si de cele mai multe ori nu e nevoie sa participi la o prezentare, pentru ca insasi strada iti ofera acest show. Parisul ofera 17.500 de magazine care, de altfel, sunt pline de cumparatori. Verifica Colette, un magazin contestat pentru moda in fashion la cote superioare. De asemenea, nu uita de Galeriile Lafayette si Printemps. In districtul Les Marais, poti gasi o varietate de bijuterii unice, antichitati si piese vestimentare eclectice.

Hong Kong

Hong Kong este foarte mult despre lux, oportunitate si marfa exclusiva. Orasul a cunoscut o explozie in zona turismului, bucurandu-se de tot mai multi vizitatori anuali, cei mai multi venind pentru shopping. Chiar daca majoritatea sunt din China, de curand, multi europeni trec granitele continentale si acced la cea mai mare piata de cumparaturi luxoase, la preturi foarte mici. Iar turistii care ajung in marele oras al Japoniei, se pot bucura de un adevarat resort de relaxare si privelisti citadine construite de imensele cladiri. Viziteaza EDIT si Square Street. Vei avea cele mai bune cumparaturi.

Milano

Din lista nu trebuie sa lipseasca orasul italian Milano. Practic, fiecare casa de moda are deschis un magazin in acest oras. Exista chiar si un ghid care te poarta prin minunatele strazi umplute de magazine si buticuri italienesti. Cu atat de multe alegeri, chiar si cel mai aprig cumparator poate fi coplesit. Viziteaza unul dintre cele mai influentatoare magazin, de unde moda porneste, 10 Corso Como sau The Excelsior. Sunt printre cele mai iubite magazine de moda.

Dubai

Sa ajungem la o moda cu influente orientale, intr-un oras luxos si cunoscut pentru praful de aur cu care este inconjurat numeroase cladiri. Emiratele Arabe Unite a redefinit conceptia de mall si l-a transformat in cel mai mare resort din lume dedicat fashionului. Plus ca mall livreaza cea mai calda supa alfabet de designeri recunoscuti: Chanel, Givenchy, Oscar de la Renta, Louis Vuitton, Valentino.  

Londra

Un alt oras care gazduieste adevarate muzee ale modei este si capitala britanica. Un loc care te ajuta sa experimentezi stilul englezesc. La capat de vest se adreseaza pasionatilor de moda si dependentilor de shopping cei mai recunoscuti designeri din industria modei. Verifica Old Spitalfields Market sau Dover Street Market. Iar daca vrei sa cumperi mici cadouri si suveniruri, poti face cativa pasi si la Shoreditch.

Rezerva-ti un weekend special pentru pasiunile tale: calatoriile si shoppingul. Gasesti preturi bune daca optezi pentru un city break intr-un din aceste orase. Si totusi, daca nu ai timp sau bani pentru o vacanta, poti face shopping si in mall-urile outlet pentru a cumpara haine de firma chiar in tara noastra!

Cele mai citite

În Rusia circulă zvonuri că doi suspecți implicați în atentatul de la Moscova au murit în arest

Doi dintre suspecții pe care Rusia i-a reținut după atacul terorist de la Moscova, din 22 martie, ar fi murit în arest. Acest zvon este...

Tarifele polițelor de asigurare obligatorie rămân plafonate până la 30 iunie 2024

Executivul a aprobat actul normativ promovat de Ministerul Finanțelor și elaborat de Autoritatea de Supraveghere Financiară prin care prelungește cu trei luni perioada de...

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...
Ultima oră
Pe aceeași temă