21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialO româncă de 14 ani, în finala "Belgium's Got Talent"

O româncă de 14 ani, în finala “Belgium’s Got Talent”

Românca Ramona Suliţă, în vârstă de 14 ani, va concura în finala competiţiei “Belgienii au talent/ Belgium’s Got Talent”, care va fi difuzată duminică la televiziunea RTL-TVi.

Ramona a reuşit să cucerească juriul format din Maureen Dor, Carlos Vaquera şi Paul Ambach, graţie interpretării melodiei “Rolling in the Deep” a cântăreţei britanice Adèle.

“Muzica este viaţa mea, pentru mine reprezintă totul”, spune Ramona pe site-ul competiţiei. Ea este caracterizată ca fiind o persoană care nu renunţă niciodată la visele sale şi vrea să arate publicului că totul este posibil, potrivit Mediafax.

Ramona are 14 ani, cântă încă din copilărie şi a dorit să îşi etaleze pasiunea la “Belgium’s Got Talent”. Juriul a fost cucerit de modul în care Ramona a cântat piesa “Rolling in the Deep”, o piesă foarte greu de interpretat, potrivit rtl.be.

În momentul în care a fost făcut anunţul selectării sale în finală, Ramona a izbucnit în lacrimi.

“Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au votat pentru mine, dar şi publicului. Sprijinul lor a fost incredibil”, a declarat Ramona.

În ceea ce priveşte prestaţia sa, Ramona a spus că nu este pe deplin satisfăcută de modul în care s-a prezentat pe scenă. “Sunt destul de mulţumită de prestaţia mea, mai ales că nu sunt o persoană care are mare încredere în ea”, a spus aceasta.

Ramona, originară din Paşcani, cântă de la vârsta de 3 ani. Talentul său a fost descoperit pe când avea 4 ani, de mama sa. Ulterior, ea s-a înscris la un curs de canto. A participat la mai multe competiţii muzicale în România şi a reuşit să câştige două premii la concursuri de interpretare a capella. După ce s-a mutat în Belgia, Ramona a participat la concursul “Disney Channel Talent”, unde a reuşit să ajungă până în semifinală.

La semifinala de la “Belgium’s Got Talent”, Ramona a fost însoţită de mama sa şi de sora ei mai mică.

Întrebată ce pregăteşte pentru finala “Belgium’s Got Talent”, Ramona a spus că va interpreta un cântec al unei artiste pe care o apreciază foarte mult. Ea nu a vrut însă să dezvăluiască despre ce melodie este vorba.

În ceea ce priveşte viitorul său, Ramona a spus: “Muzica mă face să simt că trăiesc. Dacă visul meu nu se va realiza, voi continua să fac muzică şi să postez coveruri pe YouTube”.

În paralel cu cariera muzicală, Ramona îşi doreşte să urmeze o facultate de jurnalism, acesta fiind un alt domeniu care o pasionează.

“Belgium’s Got Talent” (“la Belgique a du talent”) este o emisiune-concurs francofonă, produsă de compania FremantleMedia şi difuzată de televiziunea. Această emisiune are la bază formatul britanic “Britain’s Got Talent”, creat de Simon Cowell.

Cele mai citite

Hidroelectrica anunță că Barajul Izvorul Muntelui este în perfectă siguranță după seismul de joi dimineață

Hidroelectrica a anunțat că Barajul Izvorul Muntelui, unul dintre cele mai mari din Europa, este în perfectă siguranţă după seismul produs joi dimineață în...

Grav accident auto pe DN2 – E85, în Vrancea! Opt persoane, rănite în urma coliziunii dintre un autoturism și un microbuz

Opt persoane au fost rănite, vineri, la intersecţia DJ 205 R Coteşti cu DN2 - E85, în urma coliziunii dintre un microbuz de transport...

Deca, vizită în Sibiu. Agenda ministrului Educației

Ministrul Educației, Ligia Deca, efectuează astăzi o vizită în județul Sibiu. Vizita include participarea la *Gala performanței învățământului preuniversitar din Sibiu, vizitarea a două școli...
Ultima oră
Pe aceeași temă