11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialNoisemaker pentru Campionatul mondial de fotbal

Noisemaker pentru Campionatul mondial de fotbal

Campionatul mondial de fotbal din Brazilia este în plină desfăşurare. Puteţi realiza o jucărie viu colorată, care aplaudă, pentru întreaga familie – un noisemaker în culorile ţării pe care o doriţi câştigătoare la această ediţie! Cu ajutorul acestei jucării de aplaudat, cu un design individual, puteţi să vă susţineţi echipa favorită de fotbal. Realizaţi un set personalizat, împreună cu familia, prietenii sau vecinii dumneavoastră şi faceţi ceva în timpul premergător meciului. Aveţi nevoie doar de entuziasm, de uneltele Dremel® şi de ghidul nostru pas cu pas…

Materialele necesare:Dremel® 4200 cu vârfuri de carbură pentru gravare, lemn de 3 mm grosime, creion, hârtie de calc, pensulă moale, vopsea, bandă şi şnur colorate.

Pasul 1.Realizaţi şablonul mâinii dvs. pe o foaie de hârtie A3 şi transferaţi conturul de două ori cu ajutorul unui creion şi a hârtiei trasoare pe o foaie de lemn de 3 mm grosime. Folosind Dremel® 4200, decupaţi cu atenţie cele două mâini.

Pasul 2. Şlefuiţi marginile mâinii şi ale mânerului, până ce sunt netede, cu ajutorul uneltei multifuncţionale şi a benzilor de şlefuire EZ SpeedClic (SC407). Noisemaker-ul dumneavoastră va sta confortabil atât în mâinile mai mici, cât şi în cele mai mari, şi chiar şi copiii vor avea posibilitatea de a-şi susţine favoriţii scuturând şi bătând din palme.

Pasul 3. Alegeţi culorile ţării dorite şi pulverizaţi-le pe o parte, apoi lăsaţi să se usuce. Pulverizaţi şi pe cealaltă parte, iar noisemaker-ul dumneavoastră va atrage toate privirile.

Pasul 4. Efectuaţi două perforări ale bazei mâinii şi fixaţi frezele de tăiere spiralate multifuncţionale (561) pe Dremel® 4200. Apoi aşezaţi cea de-a doua mână dedesubt şi efectuaţi cele două găuri prin ambele mâini.

Pasul 5. Înfăşuraţi banda în jurul mânerelor, începând de la capătul inferior, asigurându-vă că marginile se suprapun întotdeauna uşor şi nu există spaţii libere. Asiguraţi capetele cu bandă adezivă.

Pasul 6. Împingeţi un creion între cele două palme, ca distanţier, apoi treceţi un şnur prin orificiile pe care le-aţi realizat. Faceţi un nod strâns şi jucăria zgomotoasă de bătut din palme este gata! Acum puteţi să bateţi din palme cât puteţi de tare în sprijinul echipei dumneavoastră favorite!

 

 

 

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă