FOTO. Detalii EXCLUSIVE despre Therme București, cel mai mare centru de relaxare din Europa

de Andra Dumitru , 14 ianuarie 2016 - stire actualizata la ora 08:30, 14 ianuarie 2016

Centrul Therme București, cel mai mare resort de relaxare și wellness din Europa, își deschide joi porțile. 

Iată câteva dintre caracteristicile cu care se laudă centrul: zona de tobogane a centrului se întinde pe 1500 mp,  iar vestiarele au sisteme de încărcare a prizelor prin USB și Internet wireless. De asemenea, dușurile sunt făcute din marmură cristalină, care nu reține microbii și care previne pătarea, iar temporizarea la dușuri este de 60 de secunde. 

La centru, se află 26 de șezlonguri cu masaj, precum și mai multe piscine, care conțin diferite minerale: una este cu sare de la Marea Moartă, una are lotium, o alta are apa îmbogățită cu magneziu și calciu, iar piscina cu valuri are patru programe, iar adâncimea cea mai mare este de patru metri. 

De asemenea, piscina de relaxare se împrospătează cu 15% in fiecare zi.

Toboganele, care se întind pe 1500 metri pătrați, au un sistem de semaforizare, iar două dintre ele ies afară din clădire. Cel mai înalt tobogan este interactiv si are 16 programe. 

Cele șase saune, cu o capacitate de 50 de persoane fiecare, au săli de cinema. La sauna Amazon, sunt 75 de grade, iar la sauna Provence, 65 de grade.

Centrul are aviz de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență și poate rezista la un cutremur de 9 grade. Totodată, Therma București are și 500 de palmieri, iar parcarea poate adăposti 1,800 de mașini. 

La construirea centrului, au lucrat 1.500 de oameni, timp de doi ani. Therme București mai are în construcție și un lac artificial de 8.000 mp. 

Deschideți galeria foto pentru a vedea imagini de la centrul Therme București. 

Citește și: Cel mai mare centru cu ape termale din Europa va fi deschis în Bucureşti

 

 

 

 

 

Comentarii

 • Alear

  17 ianuarie 2016 11:59

  Selectam colaboratori pentru lucru la domiciliu. Condiții calculator, conexiune la internet, studii medii cel putin, cunostinte de operare cu documente word si pdf, seriozitate, dorinta de a invata ceva nou. Asiguram instruire gratuita si indrumare pas cu pas, contract de comision. Cereti acum detalii la adresa de email aurelia.brebeanugmail.com

  raspunde comentariului
 • jean

  13 ianuarie 2016 18:14

  cel mai mare centru construit de specialistii cu cel mai mic salariu din Europa si ore suplimentare neplatite.

  raspunde comentariului
 • Dinu

  13 ianuarie 2016 17:01

  -Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala.-Proiectul este lansat de curand si are mari perspective.-NU este necesara niciun fel de experienta!-Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii.-Lucrati intr-un mediu placut, proactiv.-Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale.-Se lucreaza part-time in timpul liber sau full-time, la alegere.-Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. -Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email gorun.constantingmail.com

  raspunde comentariului
 • Transport

  13 ianuarie 2016 14:44

  Un transport catre Therme, in afara de masina mica? O linie de autobuze, ceva? Sau doar taxiul, la pret de extra-urban?

  raspunde comentariului
 • elena

  13 ianuarie 2016 14:23

  O METODA CONFORTABILA DE FACUT BANI ! EDITURA EPUBLISHERS CAUTA COLABORATORI in tara si strainatate pentru a face reclama pe internet pentru CARTI ELECTRONICE . Avem cel mai puternic sistem cu care dumneavoastra puteti castiga bani in confortul propriei case, in fata calculatorului, fara stres, fara sefi, fara obligatii. Oferim instruire completa si gratuita, de exceptie. Cereti urgent mai multe detalii scriind cuvantul ,,FRANCIZA la adresa de email mami_medayahoo.com

  raspunde comentariului
 • Man Ioana Alexandra

  13 ianuarie 2016 12:42

  ''În orice problemă există o oportunitate! !!Cautam parteneri retea Marketing Mondial !! Începe ziua făcând, mai întâi, ordine... în gândurile tale. Asta fac liderii adevărați!Abia după ce îți este clar ce vrei SĂ FACI, SĂ FII și SĂ OBȚII, ACȚIONEAZĂ!!!Oferte de lucru-Operator OnLine !Solutii Ingenioase pentru Combaterea Crizei Economice din Romania !Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legalde comision! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige progresiv comisioane, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Se asigura training gratuit sub forma unor lectii pe e -mail, la sfarsitul acestor cursuri puteti CONTINUA sau va puteti RETRAGE. Exclusiv compania ofera si scrisoare de recomandare dupa circa 3 luni de activitate ! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul la adresa de email manioanaalexandrayahoo.com

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design