12.7 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSpecialDistractie maxima cu trambuline pentru copii de toate varstele (P)

Distractie maxima cu trambuline pentru copii de toate varstele (P)

Numeroase studii in domeniu au demonstrat faptul ca devenim din ce in ce mai sedentari, de la varste tot mai fragede, lucru care ne poate afecta semnificativ sanatatea pe termen lung! Pentru a ne asigura ca se dezvolta armonios si ca vor avea obiceiuri benefice ca adulti, trebuie sa ii invatam pe copii  importanta exercitiilor fizice pentru o viata sanatoasa.

Trambulina pentru copii reprezinta mjilocul ideal de a imbina utilul cu placutul si de a-l obisnui pe cel mic cu miscarea regulata, intr-un mod distractiv. Oferindu-i o ocupatie care ii permite sa se joace, sa faca tumbe si sa sara, il va face sa renunte, macar pentru o scurta perioada, la tableta, la calculator sau la televizor.

Distractia si relaxarea se intensifica atunci cand celor mici li se alatura alti prieteni, parintii sau membri ai familiei. Pentru a nu deveni o activitate monotona, ii poti invita prietenii sau colegii pentru a se distra impreuna pe trambulina pentru copii. Sau, de ce nu, poti petrece momente hazlii alaturi de el, sarind si facand tot felul de tumbe.

Saritul si rostogolitul pe o trambulina pentru copii timp de 30 de minute pot echivala cu  2 ore de alergat usor in parc sau de joaca in spatiile pentru copii..

De asemenea, o alimentatie bogata in dulciuri, precum cea a copiilor, necesita un grad mai mare de efort fizic pentru ca aceste zaharuri sa nu se depuna sub forma de grasime. Trambulinele pentru copii presupun din start un consum mare de energie si o distribuire optima in tot corpul a rezervelor de energie pentru a face fata efortului indelungat.

Avand in vedere cate beneficii are pentru sanatatea noastra, achizitia unui astfel de articol sportiv poate fi o investitie extraordinara de care se poate bucura intreaga familie! Nu trebuie sa ai dubii cu privire la siguranta copilului tau, deoarece trambulinele pentru copii sunt realizate dupa norme stricte, din materiale de calitate. 

Site-ul Sport-Mag, cu o experienta de peste 10 ani in domeniul retailului sportiv, comercializeaza trambuline pentru copii realizate din materiale de calitate superioara, dupa cele mai riguroase norme de siguranta in vigoare, la diferite preturi, in functie de bugetul de care dispui. 

Printre trambulinele pentru copii pe care le poti gasi pe site-ul Sport-Mag se numara:

1. Trambulina inSPORTline 140 cm

Trambulina inSPORTline de 140 cm este ideala atat pentru copii mici si mari, cat si pentru adulti, deoarece respecta toate standardele de siguranta in vigoare. De asemenea, este certificata si a trecut cu brio testele de laborator TUV NORD si ASTM International.

Gratie dimensiunilor relativ reduse,  acest model de trambulina pentru copii este perfect atat pentru exterior, cat si pentru interior si se poate pozitiona oriunde.

 

2. Trambulina set inSPORTline Sun 305 cm

Trambulina set inSPORTline Sun305 respecta cele mai stricte standarde de siguranta in vigoare si este destinata folosirii atat in aer liber, cat si in interior. Aceasta suporta o greutate maxima de 100 kg si are un design colorat si atractiv, potrivit oricarui tip de mediu.

Trambulina set inSPORTline Sun305 este livrata la pachet cu toate accesoriile si, mai mult ca sigur, va deveni principalul punct de atractie pentru cei mici!

 

3. Trambulina set inSPORTline Froggy PRO 183 cm

Acest model de trambulina pentru copii este dotata cu o plasa de siguranta si cu o scara, pentru un acces rapid si usor. Realizata dupa cele mai inalte standarde de siguranta ale Uniunii Europene,

 trambulina set inSPORTline Froggy PRO 183 cm este potrivita atat pentru interior, cat si pentru exterior.

Daca dispui de un spatiu mai mare, o poti monta in casa, unde poate fi utilizata mereu, indiferent de conditiile meteo sau o poti pozitiona in curte, pentru ca cel mic sa se bucure de miscare in aer liber alaturi de prietenii sai.

Cele mai citite

Ministrul Andrei Spînu, din echipa Maiei Sandu, îi acuză de trădare pe politicienii care s-au dus la Moscova

Andrei Spînu, ministrul Infrastructurii al Republicii Moldova, îi acuză de trădare pe acei politicieni care și-au ținut congresul la Moscova. Înainte să fie numit ministru,...

Ana Blandiana a lucrat pe șantier, ca ucenic de zidar

Cunoscuta poetă Ana Blandiana a rememorat câteva momente complicate din biografia ei, mărturisind și că, într-o anumită perioadă, a lucrat pe șantier, ca ucenic...

Patru din zece români consumă alimente pe bază de plante (studiu)

Aproape o treime dintre români (31%) consumă carne zilnic, în timp ce patru din zece persoane (39%) se orientează spre alternative pe bază de...
Ultima oră
Pe aceeași temă