15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecial6 într-un Trabant, ca pe vremuri (P)

6 într-un Trabant, ca pe vremuri (P)

După 20 de ani Holograf, Iris și Compact, cele 3 trupe care în ultimii 40 de ani au dat muzicii rock din România hituri memorabile, se reunesc pe aceeași scenă la Arenele Romane pe 15 iunie, începând cu ora 18, în spectacolul “Ca pe vremuri”.  

Construit în jurul nostalgiei stârnite de amintirile primelor iubiri, a nopților pe plajă când se șopteau la ureche declarațiile de dragoste și promisiunile de iubire eternă, concertul de la Arenele Romane vine la pachet cu multe elemente menite să ne trezească amintiri dragi.

Una dintre ele este imaginea unui Trabant ticsit cu oameni care merg fericiți la mare înghesuiți ca într-o cutie de conserve. De aceea, organizatorii de la Sublime România au decis că această imagine poate fi readusă în atenția vechilor fani printr-o promoție la bilete. Cumperi 5 bilete și îl primești pe al 6-lea gratis pentru că, nu-i așa? Viața e mai frumoasă când o petreci cu prietenii. Detalii aici: https://goo.gl/NKXaJj

O a doua promoție la bilete face trimitere către cartușul de țigări, simbolul unui turneu memorabil din anii 80, Marlboro Tour, care a străbătut întreaga țară și în cadrul căruia s-au derulat zeci de povești de iubire și sute de nopți albe. Astfel, așa cum cartușul conține 10 pachete de țigări, poți cumpăra 8 bilete și mai primești două gratis, ca să fie cartușul complet (https://goo.gl/NKXaJj).

Timp de 5 ore la rând, hituri precum “Fata din vis” (Compact), “Să nu-mi iei niciodată dragostea” (Holograf) sau “Baby” (Iris) vor readuce în atenția publicului vremurile tinereții și ale adolescenței de altădată. 

Pentru ca valoarea să aibă și mai multă savoare, ștafeta trebuie predată către generația care preia din mers atitudinea și manifestarea rock, o trupă de adolescenți promițători și hotărâți: Wings of Hope. Ei vor cânta în deschierea concertului “Ca pe vremuri”, care va dura mai bine de 5 ore.

Biletele au preț între 60 lei și 234 lei și se găseasc pe www.iabilet.ro (https://goo.gl/NKXaJj) și în magazinele Flanco.

Evenimentul este organizat de Sublime România și comunicat de HTAG PR

Parteneri media: Rock FM, Agerpres, Gazeta Sporturilor, România Liberă, Femeia., Femeia de Azi, unsitedemuzica.ro, infomusic.ro, iConcert.ro, traiestemuzica.ro.

Cele mai citite

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...

Proiect de pace durabilă

Anulată de două războaie în curs, Ucraina și Gaza, și umbrită de conflicte potențiale, precum cel din jurul Taiwanului, pacea este din nou tematizată....

Inovație și funcționalitate în baie cu Florin Art: Descoperă cele Mai bune opțiuni de mobilier

Mobilierul de baie nu este doar o necesitate practică într-o locuință modernă, ci și un element crucial în crearea unei atmosfere plăcute și funcționale...
Ultima oră
Pe aceeași temă