15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecial3 surprize pentru a-ți cuceri iubita (P)

3 surprize pentru a-ți cuceri iubita (P)

O relație trebuie să știi să o păstrezi. Flacăra iubirii scade în timp, astfel că trebuie întreținută cu surprize frumoase. Nu aștepta ziua ei sau 8 Martie pentru a îi oferi cadouri sau pur si simplu pentru a petrece un timp de calitate, fie la un restaurant, un concert sau o plimbare. De cele mai multe ori este invocat aspectul timpului liber, însă nu mai ai de ce să amâni pentru a pune în acțiune planul. Mai jos ai 3 idei de surprize pe care iubita ta le va aprecia. O vei vedea radiind de fericire. Merită!

Programare la coafor

Femeile adoră să fie răsfățate la salon. Poate că vei spune de ce să petreacă o oră sau două la salon, când în timpul acela puteți sta împreună. Nu fi egoist! Fă-i o bucurie și programează un spălat de păr care să includă și tratament și desigur, coafat (menționează și lungimea părului ei pentru ca persoana de la salon să știe timpul care va fi necesar să îl aloce).

Cel mai probabil iubita ta are un hair-stylist pe mâinile căruia își lasă părul atunci când vine vorba de tuns. Dacă tu nu știi care este salonul la care merge, nu te încurca să îi faci o programare care să includă și tuns, pentru că nu va fi receptivă să se tundă în alt loc. Nu intervine aceeași problemă când vine vorba de coafat. Așadar, un spalat al parului care include un bine meritat masaj capilar și produse profesionale de salon, îi va face părul să arate sănătos, lucios. Apoi, ce femeie nu își dorește să aibă părul proaspăt coafat? Nu mai sta pe gânduri, sună acum la un salon profesionist pentru o programare.

Pizza in doi

Poate îți sună banal, însă nu este deloc. De multe ori când vrem să facem surprize dăm vina pe lipsa banilor. Deci dacă bugetul nu îți permite să faceți o vizită restaurantului chinezesc, asta nu înseamnă că nu exista și alte variante. Pizza este răspunsul. Acest iubit aliment reușește să ne scoată de multe ori din încurcătură, atunci când nu am avut timp sa gătim sau dorim să celebrăm un eveniment cu prietenii. Ce zici însă de o pizza în doi? Pentru o surpriză placută prietenei tale comandă pizza online. Ar fi bine să știi deja care este sortimentul ei prefaerat de pizza. Alege și un film bun pe care să îl vedeți după masă și seara va fi mai mult decât reușită.

Iesire în weekend

De cele mai multe ori cădem plasă rutinei. Este foarte ușor să ni se întâmple, serviciu, apoi acasă, iar în weekend cumpărături, curățenie și poate puțină odihnă după-amiază. Începe o nou săptămână și o iei din nou de la capăt. Ieși din rutină împreună cu iubita ta, ducându-vă un weekend la munte sau la mare (dacă vremea o permite). Transformă plecarea într-o ieșire spontană. Cu atât mai mult o vei surprinde plăcut. Asta nu înseamnă că nu vei rezerva cazarea înainte. Un pont este și acela de a te asigura că mașina ta este în cea mai bună formă. Gasești piese auto online pentru marca mașinii tale. În felul acesta vei avea grijă ca weekendul vostru să nu însemne timp pierdut cu vreo pană la mașină.

Tuturor ne plac plimbările, cu siguranță o vei suprinde plăcut cu această inițiativă. Cel mai bine însă ar fi sa o duci într-o destinație noua pentru ea.

Fii mereu gata pentru o nouă surpriză, asta nu înseamnă că trebuie să îți aloci foarte mult timp sau să ai un buget uriaș. Bucuriile vin din lucruri mărunte. Surprinde-o!

Cele mai citite

Preşedintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, încă 60 de zile de control judiciar

Procurorii anticorupţie au prelungit cu încă 60 de zile măsura preventivă a controlului judiciar faţă de preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, au...

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România, nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE, cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...

UE cere ca Facebook și Tik Tok să combată falsurile create cu inteligența artificială

UE, prin Comisia Europeană, a cerut marilor site-uri de socializare, precum TikTok și Facebook, să eticheteze clar publicitatea politică și să reducă "viralitatea conținutului"...
Ultima oră
Pe aceeași temă