16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialRețetă de weekend: Salată de morcovi cu căpșuni

Rețetă de weekend: Salată de morcovi cu căpșuni

Este o salată rapidă și de sezon, o combinație de texturi și gusturi proaspete, gata în 5 minute.

Ingrediente

* 1 morcov

* 4-5 căpșuni, 4 linguri fulgi de migdale

* 1 fir mentă proaspătă

* 3 linguri ulei de măsline extravirgin

* 1,5 lingură oțet balsamic

* sare si piper

Mod de preparare

Morcovul se curăță și se taie fâșii cu ajutorul aparatului de curățat sau a unei mandoline. Căpșunile spălate se taie în sferturi. Se așază pe farfurie fâșiile de morcov, sferturile de căpșuni și se stropesc cu uleiul și oțetul. Se presară cu fulgii de migdale și frunzele de mentă tocate. La sfârșit se asezonează cu puțină sare și piper.

 

Andra Iliaș

andrailias.ro

Cele mai citite

Cine nu este eligibil pentru Start-up Nation

Ediția din anul 2024 a programului Start-up Nation aduce modificări semnificative față de edițiile anterioare, inclusiv în ceea ce privește potențialii beneficiari, anunță o...

Clotilde Armand s-a înscris pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand și-a depus, joi, candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1, din partea Alianței Dreapta Unită, potrivit jurnalul.ro. „Am un mesaj pentru...

Boeing pierde teren în fața Airbus, dar transportul aerian își revine

După pandemie, sectorul transportului aerian a revenit în forță, iar Consiliul Internațional al Aeroporturilor (ACI) World a prezis că traficul global de pasageri va...
Ultima oră
Pe aceeași temă