Anne Hartung, de la www.lolasbox.com, vă recomandă un desert gustos și mai puțin obișnuit: biscuiți cu iaurt și fructe.
Ingrediente
– 500 g făină
– 1 plic praf de copt
– 1/2 linguriţă bicarbonat
– 1/2 linguriţă de sare
– 200 g unt
– 1 ou
– 250 g iaurt
– 1 lingură trufe în ulei
Mod de preparare
Amestecăm făina, praful de copt, bicarbonatul şi sarea. Untul îl tăiem în bucăţele mici şi îl amestecăm cu făina; adăugăm oul şi iaurtul în compoziţie şi frământăm un aluat potrivit.
La sfârşit, facem o gaură în aluat şi adăugăm o lingură de trufe în ulei. Frământăm aluatul până când trufele se împrăştie în el.
Întindem o foaie de aluat groasă cam de un deget şi decupăm biscuiţii cu o formă sau cu un păhărel.
Biscuiţii se aşază în tava de copt şi se ung cu ou bătut.
Se pun în cuptorul încins şi se lasă 15 minute sau până prind o culoare aurie.
Poftă bună!