FOTO + VIDEO VIRAL: Un polițist orădean a oprit traficul, ca o rață și bobocii ei să treacă strada

de Tina Petrov , 03 mai 2017 - stire actualizata la ora 13:35, 02 mai 2017

Un polițist din Oradea a devenit viral pe rețelele de socializare, după ce a oprit traficul pentru o rață și bobocii ei. 

Astfel, în filmulețul postat în grupul de Facebook „Oradea suntem noi” se pot vedea mai multe mașini care așteaptă într-o intersecție, așteptând ca bobocii de rață să treacă strada.

La un moment dat, se poate observa cum polițistul și o altă persoană se apropie de ele și ajută un pui de rață să treacă bordura.

Polițistul lucrează la Biroul Rutier al Poliției Municipiului Oradea, are 32 de ani și lucrează în domeniu de 10 ani.

„#Polițistul zilei este colegul nostru, agent șef adjunct de poliție Bogdan Mutu, care, în această dimineață, a ajutat o familie de rațuște să traveseze strada, în siguranță. Acesta are 32 de ani și lucrează la Biroul Rutier al Poliției Municipiului Oradea. Polițistul și-a început activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor în anul 2007, din anul 2010 fiind polițist rutier”, precizează Poliția Română, pe Facebook.

 

Comentarii

 • Mihai_Canada

  03 mai 2017 19:54
 • Valeleu

  03 mai 2017 2:42

  Deci, se poate si in Romania. Felicitari politistului. Ma gandesc ca multi dintre "civilizatii"din trafic isi lingeau buzele gandindu-se la o rata pe varza si-l injurau pe omul legii. De, asta-i, in general, tarisoara noastra civiizata nevoie-mare.

  raspunde comentariului
 • Mihai_Canada

  02 mai 2017 20:16

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design