Un copil a eclipsat-o pe Pippa, la propria nuntă. Prințul George, certat de ducesa de Cambridge | VIDEO VIRAL

de Tina Petrov , 22 mai 2017 - stire actualizata la ora 14:23, 22 mai 2017

Copiii care au jucat rolul domnișoarelor și cavalerilor de onore la nunta Philippei Charlotte „Pippa” Middleton, sora mai mică a ducesei de Cambridge, cu managerul de fonduri de investiții milionar, James Matthews, au atras privirile presei asupra lor, după ce au „pozat” pentru jurnaliștii care erau cu ochii pe momentul cel mare.

Pe de altă parte, prințul George a intrat în bucluc, fiind certat de mama sa, ducesa de Cambridge, din cauză că s-a jucat cu rochia de mireasă a mătușii sale, Pippa, potrivit People. Astfel, înainte ca mirele și mireasa să plece de la biserică, cuplul a rămas să facă pozele oficiale, moment în care George s-a ascuns în spatele Pippei Middleton. La scurt timp, ducesa Kate l-a tras pe prințul în vârstă de trei ani de-o parte, mustrându-l. Ulterior, el a fost surprins de jurnaliști cu ochii roșii. 


Citește și:  FOTO+VIDEO. Nunta anului în Regatul Unit: Pippa Middleton îi spune „da” milionarului James Matthews 

Ceremonia prin care Philippa Charlotte „Pippa” Middleton, sora mai mică a ducesei de Cambridge, Kate Middleton, își unește destinul, sâmbătă, de cel al unui manager de fonduri de investiții milionar, James Matthews, are toate ingredientele pentru a fi considerată „nunta anului"” în Regatul Unit al Marii Britanii, conform CNN.

 

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design