Cel mai popular Tweet din istorie. Mesajul a fost publicat de fostul președinte Barack Obama

de Mihai Diac , 16 august 2017 - stire actualizata la ora 14:12, 16 august 2017
Foto: Twitter

Cel mai popular mesaj din toată istoria rețelei Tweeter este cel publicat, acum patru zile, de fostul președinte al SUA, Barack Obama, a anunțat postul american CNBC.

Obama a preluat un text al lui Nelson Mandela, exprimându-l astfel: “Nimeni nu se naşte urând o altă persoană din cauza culorii pielii, a originii sau a religiei sale. Oamenii trebuie să înveţe să urască şi, dacă pot să înveţe să urască, pot fi învăţaţi să iubească. Pentru că iubirea vine mai natural pentru inima umană decât opusul său”.

Barack Obama a ilustrat acest mesaj de pe Twitter cu o fotografie în care apare el, împreună cu trei copii de rase diferite.

Înainte de această postare a lui Obama, cel mai popular mesaj de pe Tweeter a fost al Arianei Grande, în care artista le mărturisea fanilor că este “zdrobită” după atentatul de la concertul său de la Manchester, soldat cu 22 de morţi.

 

Loading...

Comentarii

  • Un jeg prefacut...poza aia si citatu nu se potivesc cu idiotul asta mizerabil ,mincinos notoriu!

    17 august 2017 6:18
  • Roman

    16 august 2017 16:23

    Eu l-as intreba pe jigodia asta, cel mai mare terorist al lumii, daca a cunoscut macar pe vreunul macar din cei 1000 de oameni, pe care i-a asasinat cu dronele lui, in timp ce-l haituia pe Osama Bin Laden. Asta-i adevarata democratie americana ca sa omori un asa zis terorist, ucizi alte 1000 de oameni nevinovati si zici ca-i collateral damage,

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design