13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuVIDEO+FOTO: Madonna a plâns în mijlocul unui concert după ce a pierdut...

VIDEO+FOTO: Madonna a plâns în mijlocul unui concert după ce a pierdut custodia fiului ei

Madonna a admis, public, în mijlocul unui concert din Noua Zeelandă, că a pierdut custodia fiului său, Rocco, în vârstă de 15 ani. Artistei i-au dat lacrimile când s-a recunoscut învinsă de fostul ei soţ Guy Ritchie, şi i-a dedicat băiatului ei o melodie.

 

Madonna a fost devastată în ultimele luni, de când Rocco a decis să se mute la tatăl său. Vedeta pop le spusese deja prietenilor că a pierdut această bătălie şi a admis că fiul ei nu mai doreşte să locuiască cu ea, scrie Daily Mail.

Trista poveste a început în decembrie 2015, când Rocco a părăsit turneul mondial al mamei şi a zburat spre Marea Britanie pentru a locui cu tatăl său. Adolescentul a refuzat să se întoarcă la Madonna de Crăciun, sfidând atât rugăminţile ei cât şi un ordin judecătoresc emis în acest sens de un tribunal din New York.

Fiind conştientă că nu-şi poate convinge fiul să revină, artista a acceptat să-l lase definitiv la tatăl său, cu condiţia de a-şi păstra, totuşi, unele dintre drepturile părinteşti. S-a ajuns, în cele din urmă, la un armistiţiu, după mai multe săptămâni de confruntări între avocaţii părţilor implicate.

Potrivit presei internaţionale, Rocco ar fi avut numeroase motive să plece de lângă mama sa. Tabloidele scriau anul trecut că artista îl lua cu ea în turnee şi-l punea să lucreze în culise, deşi băiatul nu dorea acest lucru. Oricum, se ştie că Madonna a declarat de mai multe ori că-şi învaţă copiii de mici să muncească, pentru a înţelege valoarea banilor şi pentru a nu crede că li se cuvine orice. Daily Mail scria anul trecut că artista îi făcea poze lui Rocco în ipostaze jenante şi le posta pe internet.

Citeşte şi:

“Război” între MADONNA și fiul ei, Rocco. Ce propunere a mamei a refuzat Rocco
Rocco, fiul Madonnei, a părăsit-o pentru a merge să locuiască la tatăl lui. Ce mesaj EMOȚIONANT i-a transmis Madonna
 

Cele mai citite

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...
Ultima oră
Pe aceeași temă