6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuVIDEO. Tyra Banks dezvăluie că a apelat la tratamente TRAUMATIZANTE pentru a...

VIDEO. Tyra Banks dezvăluie că a apelat la tratamente TRAUMATIZANTE pentru a face un copil

Fotomodelul internațional Tyra Banks a dezvăluit că a trecut printr-o serie de tratamente traumatizante pentru a rămâne însărcinată. 

Tyra Banks, supermodelul în vârstă de 41 de ani, a dezvăluit presei americane că a apelat la fertilizare in vitro pentru a rămâne însărcinată, după mai mulți ani în care nu a reușit să rămână gravidă cu iubitul ei Erik Asla, potrivit www.iol.co.za

”Când am implinit 40 de ani, singurul lucru care mă făcea nefericită era că nu am avut copii. Mă gândeam că ceasul biologic îmi ticăie”, a spus Tyra.

Tyra a povestit că procesul fertilizării in vitro și tratamentul hormonal aferent a fost traumatizant. Supermodelul a recunoscut că a amânat mereu întemeierea unei familii din cauza muncii sale.

”De când am împlinit 24 de ani, îmi spun anual ”o să fac copii peste trei ani”. Și am spus asta din nou și nou. Dar în meseria mea este foarte dificil, eu trebuie să mă ocup de tot. Am tot încercat să îmi fac timp pentru copii”, a relatat supermodelul. 

În ciuda greutăților cu care se confruntă, Tyra a spus că încearcă să fie optimistă și a subliniat că nu va renunța la visul de a avea copii.

”Sper să am copii. Nu vreau doar unul. Și vreau să fiu genul de mamă la care copilul poate apela în orice situație”, a spus Tyra. 

Sursa: Youtube/ FABLifeShow

Tyra Banks este o actriță, moderatoare TV, cântăreață și fotomodel american. În anul 1997 a câștigat premiul “Michael Award” ca cel mai bun topmodel al anului (Supermodel of the Year). Tyra Banks aparține de elita modelelor din SUA. Magazinul People Magazine a ales-o în anul 1994 și 1996 pe lista pe care erau enumerați “50 din cele mai frumoase persoane din lume”. Ea moderează emisiunea TV, America’s Next Top Model.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă