VIDEO. Sinead O’Connor, în depresie: „Nu mai e nimeni în viața mea decât doctorul”. Cântăreața a postat pe Internet un videoclip în care recunoaște că are tendințe sinucigașe

de Alexandra Țipțer , 09 august 2017 - stire actualizata la ora 08:22, 09 august 2017
VIDEO. Sinead O’Connor, în depresie: „Nu mai e nimeni în viața mea decât doctorul”. Cântăreața a postat pe Internet un videoclip în care recunoaște că are tendințe sinucigașe

Cântăreața irlandeză Sinead O’Connor a postat pe internet un material în care explică modul în care încearcă să rămână în viață în fiecare zi și a precizat că nu a avut pe nimeni alături în lupta asta. Un angajat al unui motel din New Jersey a declarat pentru cotidianul britanic Daily Mail că O’Connor a stat într-o cameră în valoare de 70 de dolari timp de o săptămână. A fost implicată și într-o anchetă a poliției  după ce a plecat la o plimbare cu bicicleta și nu s-a mai întors.

Cântăreața de 50 de ani a postat săptămâma trecută un clip pe Facebook în care a dezvăluit că viața ei nu mai are sens. În materialul de 15 minute, ea dezvăluie stările prin care a trecut și faptul că nu a avut pe nimeni alături în această perioadă grea: „Nu e nimeni în viața mea, cu excepția doctorului meu, a psihiatrului, cel mai bun și cald om de pe pământ, care spune că sunt eroul lui, și ăsta este singurul lucru care mă mai ține în viață în clipa asta...și treaba asta este cam patetică” afirmă Sinead în clipul cu pricina.

Sinead O’Connor mai spune că „problemele mentale sunt ca drogurile, nu le pasă cine ești, și tocmai asta este cea mai rea parte, nu le pasă de tine și cine naiba ești. Dintr-o dată toți oamenii care se presupune că ar trebui să te iubească și să aibă grijă de tine, te tratează ca naiba și fără importanță. Iar lucrul ăsta chiar doare”.

O femeie care locuia la același motel cu cântăreața a declarat, conform Page Six, citat de Daily Mail,  că O’Connor a trebuit să stea acolo pentru o săptămână. Avea o branulă pe mână și conform acesteia „a lăsat ușa deschisă pe toată perioada în care a stat acolo, mai puțin noaptea și obișnuia să meargă destul de des la dozatoarele Pepsi.” Cu toate astea, conform NorthJersey, un angajat de acolo a afirmat că noaptea trecută nu ar fi fost nicio îngregistrare conform căreia artista ar fi stat peste noapte.

Cu toate că artista spune în videoclip că nimeni nu pare îngrijorat de situația ei, fanii săi  au fost cuprinși de panică la auzul veștilor. Conform DailyMail, unul dintre ei s-a adresat chiar copiilor, rugându-i să meargă și să-i ofere căldură și o îmbrățișare mamei aflate la suferință.

O’Connor a fost diagnosticată cu o tulburare bipolară în urmă cu zece ani, care s-a finalizat prin depresie și stress post-traumatic. Aceasta a declarat prima dată în 2007 într-un show Oprah Winfrey că înainte de a i se da diagnosticul acesta, s-a confruntat cu gânduri de sinucidere și atacuri de panică.

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design