FOTO. Thalia împlineşte 43 de ani. Cum arată regina telenovelelor

de Andra Dumitru , 26 august 2014 - stire actualizata la ora 16:02, 26 august 2014

Artista Thalia, supranumită regina telenovelelor, împlinește astăzi 43 de ani. Ea a renunțat de mai mulți ani la telenovele, dar are o carieră muzicală de succes, o căsnicie fericită şi doi copii superbi.

Cântăreața a postat pe contul de Facebook o serie de poze de la o petrecere alături de prieteni cu care a sărbatorit ziua de naștere. Thalia a postat, de asemenea, o poză în care apare lângă mama ei, cu mesajul: ”îți mulțumesc pentru că mi-ai dat viață”.

Thalia Ariadna Sodi Miranda, născută la 26 august 1971, este fiica lui Ernesto Sodi Palhares şi a Yolandei Miranda. Are 4 surori: Laura Zapata (şi ea actriţa de telenovelă), Federica (de profesie arheolog), Gabriela (licenţiată în istoria artei) şi Ernestina (absolventă a facultăţii ce Litere).

Thalia a debutat la doar câţiva ani, cu un rol în filmul "La guerra de los pasteles", realizat pe la mijlocul anilor '70. După un rol secundar în telenovela "Pobre senorita Limantour", Thalia dă lovitura cu personajul lui Beatriz, din "Quinceanera"(1987), prima telenovelă mexicană adresată tinerilor. Thalia stârneşte admiraţia presei mexicane primind, doi ani mai târziu, rolul de protagonistă absolută, Alma, în telenovela "Luz y Sombra". Unele dintre cele mai cunoscute telenovele în care a jucat Thalia sunt: "Maria Mercedes", "Marimar", "Sărmana Maria", "Rosalinda". În anul 1996 Thalia a jucat  în filmul "Vamos al Baile" şi  repetă experienţă în 2000, interpretând rolul principal din "Mambo Cafe". 

În paralel cu cariera de actriță, Thalia a scos mai multe albume muzicale. După ce participase la realizarea a 7 albume ale trupei Timbiriche, Thalia scoate, în 1990, primul album solo, care îi poartă numele, urmat în 1991 de discul "Mundo de Cristal". În 1997, realizează albumul "Amor a la mexicana". "Piel Morena", "Gracias a Dios", "Amandote" au fost single-uri care au adus albumul pe culmea succesului, acesta vânzându-se în peste 3.500.000 de unităţi la nivel mondial.

Anul trecut, Thalia a fost premiată pentru cei 30 de ani de muncă în domeniul actoriei cu o stea pe celebra Hollywood Walk of Fame din Los Angeles, moment ce a marcat apogeul carierei ei actoricesti. 

Thalia este căsătorită din 2001 cu Tommy Mottola și are doi copii, o fetiţă, Sabrina Sakaë şi un băieţel, Matthew Alejandro. 

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design