14.6 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuPresa britanică a publicat câteva scrisori ale prințului Charles către Nancy Reagan....

Presa britanică a publicat câteva scrisori ale prințului Charles către Nancy Reagan. Prințul făcea mărturisiri despre relația lui cu Diana și ar fi vrut s-o sărute pe Nancy

Presa britanică a publicat câteva scrisori ale prințului Charles, fiul reginei Elisabeta a II-a, către Nancy Reagan, fosta primă-doamnă a Statelor Unite.

Corespondența celor doi ar fi început în perioada când Charles era căsătorit cu Diana, iar soțul lui Nancy, Ronald Reagan, nu era încă președinte al SUA.

Corespondența dintre Charles și Nancy ar fi durat 40 de ani, susține ziarul The Telegraph. Nancy Reagan a murit în 2016, la vârsta de 94 de ani.

Într-o scrisoare către confidenta lui, Nancy Reagan, prințul Charles descria destrămarea căsniciei lui cu Diana drept "o tragedie greacă".

Pe de altă parte, ziarul britanic Daily Mail susține că, remarcând farmecul lui Nancy Reagan, prințul Charles i-ar fi mărturisit unui prieten că "ar dori s-o sărute".

Într-una dintre scrisori, din 21 iunie 1992, prințul de Wales vorbea despre relația cu soția lui, Diana și spunea că "lucrurile se înrăutățesc tot mai mult".

Corespondența personală dintre Charles și Nancy a devenit publică după ce scrisorile au fost donate și au ajuns în arhivele de la Ronald Reagan Presidential Foundation and Library din California. Nancy Reagan a anunțat că dorește ca după moartea ei (produsă în anul 2016), aceste documente personale să fie donate fundației Ronald Reagan.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

ACAROM: Producția de mașini din România a crescut cu peste 7% la început de an

Producţia naţională de automobile a crescut, în primele trei luni ale acestui an, cu 7,1%, până la 152.912 de unităţi, comparativ cu acelaşi interval...

PSG și Borussia Dortmund s-au calificat în semifinalele Ligii Campionilor

Paris Saint-Germain s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe FC Barcelona cu scorul de 4-1 (1-1), marţi seara,...

Elevi de la Colegiul de Informatică din București au câștigat Marele Premiu la concursul internațional NASA

O echipă formată din elevi de la Colegiul Național de Informatică „Tudor Vianu” din București a câștigat Marele Premiu la Concursul Internațional „National Space Society”. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă