13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuCâţi oameni s-au uitat, vineri seară, la a cincea semifinală "Românii au...

Câţi oameni s-au uitat, vineri seară, la a cincea semifinală “Românii au talent”

Peste două milioane de români au urmărit cea de a cincea semifinală a emisiunii "Românii au talent", care a avut loc vineri seară, , peste 3 milioane de persoane vizionând show-ul în minutul de maximă audienţă, înregistrat la ora 22.42.

La nivelul publicului din mediul urban, Pro TV a condus detaşat cu 11,3 puncte de rating și 28,5% share, pe când următorul post clasat a înregistrat o audiență medie de 3,6 puncte de rating și 9% share. La nivel național, Pro TV a rămas și de această dată lider cu o audiență medie de 11,1 puncte de rating și 29,7% share, locul secund înregistrând 3,5 puncte de rating și 9,4% share, informează Pro TV. 

Rândurile finaliştilor "Românii au talent" au fost completate, vineri seară, cu trei noi eroi. 12 concurenţi au luptat în cea de-a cincea semifinală pentru a convinge telespectatorii şi juraţii că merită un loc în bătălia pentru marele premiu de 120.000 de mii de euro. Într-un show de excepţie, publicul a avut de ales între cântăreţi, compozitori, dansatori, un magician şi un puşti care stăpâneşte arta monologului. Concurenţii care au primit cele mai multe voturi în ultima semifinală din partea publicului, dar şi a juraţilor, sunt Bogdan Dumitraşcu, trupa Kid-A şi Yeva Shiyanova.

Bogdan Dumitraşcu a primit vineri seară cele mai multe voturi din partea telespectatorilor. Melodia interpretată de el a ajuns la sufletele românilor care au urmărit cel de-al cincilea show live "Românii au talent". Membrii trupei Kid-A au urcat pe scenă plini de energie, iar dansul lor contemporan experimental a ridicat juraţii în picioare şi a smuls ropote de aplauze. Cei cinci tineri au obţinut aprecierea publicului, care a decis ca ei să meargă în finală. Şi Yeva Shiyanova a reuşit aseară să cucerească încă o dată publicul. Povestea transmisă de Yeva prin dans a ajutat-o să devină cel de-al treilea finalist selecţionat după ultima semifinală.

Ultima semifinală a noului sezon "Românii au talent" a înregistrat 12,5 puncte de rating și 36,6% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, iar postul de televiziune clasat pe locul al doilea a obţinut 3,3 puncte de rating și 9,7% share.

Cele mai citite

Sorin Grindeanu, la Abu Dhabi: „România îşi doreşte expertiză şi finanţare din partea Emiratelor Arabe Unite”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat, joi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite, ţara noastră dorind...

Sorin Grindeanu, la Abu Dhabi: „România îşi doreşte expertiză şi finanţare din partea Emiratelor Arabe Unite”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat, joi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite, ţara noastră dorind...

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...
Ultima oră
Pe aceeași temă