27.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuNoul răsfăţat al Hollywood-ului, actorul de origine română, Sebastian Stan ar vrea...

Noul răsfăţat al Hollywood-ului, actorul de origine română, Sebastian Stan ar vrea să colaboreze cu regizorii români: Îmi plac filmele din Europa, sunt mai bune decât în America

Actorul de origine română Sebastian Stan, cunoscut în cetatea filmului pentru rolurile din trilogia “Captain America”, “Marţianul”, “Lebăda Neagră” şi apariţiile episodice din serialul Gossip Girl, a declarat, într-un interviu pentru Pro tv, că ar vrea să joace în filme europene, în producţii care spun poveşti de viaţă, citează News.ro.

Stan ar vrea să se întoarcă acasă, la Constanţa, în oraşul natal şi să joace în producţiile româneşti, declarând că i-a cel mai recent film al lui Cristian Mungiu, “Bacalaureat”.

"Să lucrez în ceva care este despre oameni, despre familie, viaţă, despre ce se întâmplă. De-asta îmi plac filmele din Europa, care sunt mai bune decât în America (râde, n.r). Regizorii ca Cristi Puiu şi Mungiu… Ultimul film pe care l-am văzut a fost chiar <Bacalaureat>, a declarat actorul în vârstă de 34 de ani.

Sebastian Stan a jucat în filmul "Marţianul” alături de Matt Damon, iar în "Lebăda Neagră" a filmat scene cu Natalie Portman. A jucat şi în musicaluri pe Broadway, dar şi în serialul "Gossip Girl”, difuzat şi la Pro tv. De fiecare dată, a avut roluri de bărbat irezistibil. În cel mai recent film din trilogia "Captain America”, lansat în vara acestui an, Sebastian Stan are rol principal şi câteva replici în limba română.

Sebastian Stan a devenit celebru graţie rolului James Buchanan ”Bucky” Barnes (alias Winter Soldier) în trei filme din franciza ”Captain America” şi va apărea anul viitor şi în următorul film din franciza ”Avengers”, intitulat ”Avengers: Infinity War”. Starul de origine română a apărut şi în filmul SF ”Marţianul/ The Martian”, al cărui protagonist a fost Matt Damon.

Sebastian Stan s-a născut pe 13 august 1982, la Constanţa. A părăsit România la vârsta de 8 ani, alături de mama sa, mutându-se la Viena.

După alţi patru ani, s-a mutat în Statele Unite, unde a studiat la Facultatea de Arte Mason Gross din cadrul Universităţii Rutgers. A studiat şi un an la Shakespeare's Globe Theatre din Londra. După multe roluri în televiziune, inclusiv în serialele ”The Covenant” şi ”Gossip Girl”, Sebastian Stan a primit un rol principal în 2009 în serialul”Kings”, care i-a deschis uşile marilor studiouri de la Hollywood.

S-a remarcat în televiziune în serialul ”Once Upon a Time” şi miniseria TV ”Political Animals”, iar pe marile ecrane, în afara francizei Marvel, în filmele ”Black Swan”, ”The Martian” şi ”Ricki and the Flash”.

Cele mai citite

Alin Burcea (ANAT): Ne vom zbate pentru înfiinţarea Agenţiei Naţionale pentru Turism, în subordinea premierului

Alin Burcea a spus că va solicita înfiinţarea Agenţiei Naţionale pentru Turism, organism care să se afle direct în subordinea premierului. "Ceea ce ne propunem...

Horia Constantinescu a demisionat din fruntea ANPC și va candida din partea PSD la Primăria Constanța

Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC. Constantinescu a anunțat, luni, că a semnat cererea de demisie din funcţia de preşedinte al Autorităţii...

Azi încep depunerile de candidaturi pentru alegerile locale

Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de astăzi până pe 30 aprilie, ora 23:59, să depună...
Ultima oră
Pe aceeași temă